Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 17
Attığınız SECUZI modeli almayı düşünüyorum hocam, başka önerileri bekliyorum son kararımı vermek için. 2.000 TL civarına çok da çıkasım yok açıkçası.@14925, 2.000'e çıkarım diyorsanız Gulikit KK3 Max güzel olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
SECUZI olanı tercih edeceğim gibi duruyor ancak kamuflaj tasarımlı olması biraz düşündürdü. Bütçe 2.000'e çıkar çıkmasına da çok sık gamepad kullanan biri değilim, klavyemden ve faremden pahalı olmasına gerek duymuyorum.
SECUZI sizi idare eder o zaman, SMX X15 klonu. Bu fiyata gayet iyi.
kaganaltug
Yetkin
Donanım özelliklerini çok bilmiyorum ancak Xbox'ta ikinci kol olarak ara sıra kullanmak için bu kolu aldım hocam, isterseniz bakabilirsiniz.Bu civarlarda gamepad arıyorum. Xbox tuş dizilimine sahip olması ve analog triggerlara sahip olması önemli benim için. Tercihen siyah olsa daha iyi olur, tüm ekipmanlar siyahken gamepad beyaz olunca bozuyor (şu anki F710'larım beyaz, oradan tecrübeliyim). @Katipke hocam sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Bu civarlarda Fantech Shooter III önerildiğini gördüm ama bütçeyi esnetmeye değer mi bilemedim. Mümkün oldukça 1500 TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum.
Bu arada bu üründe hall-effect yok. Drift sıkıntısı çıkabilir. Sadece fikir olması açısından paylaşıyorum
@kaganaltug, hem kablolu hem de ALPS. Tercih etmemek için iki neden de mevcut.
- Makaleler
- 17
Belirtmeyi unutmuşum ancak kablosuz olması tercihim hocam, gamepad ile oynadığım oyunları arkama yaslanıp rahat rahat kablo derdi olmadan oynamak istiyorum. Yine de teşekkürler öneriniz için.Donanım özelliklerini çok bilmiyorum ancak Xbox'ta ikinci kol olarak ara sıra kullanmak için bu kolu aldım hocam, isterseniz bakabilirsiniz.
kaganaltug
Yetkin
Hocam dediğim gibi ben çok sık kullanmıyorum 1.200 lira gibi bir fiyata Xbox lisanslı olduğu için aldım. Sadece fiyat segmentinde bulunduğu için bir fikir olması amacıyla paylaştım. Tabii ki son sözü sizin gibi bu konuda bilgili kişilerin söylemesi daha uygun olur.@kaganaltug, hem kablolu hem de ALPS. Tercih etmemek için iki neden de mevcut.
Kk3 serisi kronik problemlere sahip bir seri. Onun yerine sıfır nova 2 lite daha mantıklı bir seçim
2.000'e cikiyorsa bunu alsın hocam.
Bütçeyi artırmazsanız secuzi veya pxn p5 en mantıklı seçimler. Pxn hepsiburada üzerinden 1500 liralara kadar düşüyorSECUZI olanı tercih edeceğim gibi duruyor ancak kamuflaj tasarımlı olması biraz düşündürdü. Bütçe 2.000'e çıkar çıkmasına da çok sık gamepad kullanan biri değilim, klavyemden ve faremden pahalı olmasına gerek duymuyorum.
- Makaleler
- 17
Peki hocam sizce bütçeyi biraz artırıp Nova 2 Lite almaya değer mi? Kararsız kaldım bu konuda biraz.KK3 serisi kronik problemlere sahip bir seri. Onun yerine sıfır Nova 2 Lite daha mantıklı bir seçim
Bütçeyi artırmazsanız secuzi veya pxn P5 en mantıklı seçimler. Pxn Hepsiburada üzerinden 1500 liralara kadar düşüyor
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-