Bütçe
1.600 TL

Qubik

Uzman
Makaleler
1
Hires sertifikalı bir oyuncu laptopu kullanıyorum. Geçenlerde 8 yıllık yadigarım, en iyi dostum olan Philips SHB3075BK kulaklığımı bir sinirle kırdım.
Haliyle bu bütçem ile Cyberpunk, TF2 vb oyunlarda sesi güzel ve gecikmesiz veren, müzik dinlerken de R&B ve Hip Hop türünde güzel tonlamalar verebilecek bir kulaklık arıyorum.

Kablolu kablosuz fark etmez ancak elle tutulur yani yine uzun yıllar kullanabileceğim kronik sıkıntısı olmayan bir model olsun.

Hires sertifikalı bir oyuncu laptopu kullanıyorum. Geçenlerde 8 yıllık yadigarım, en iyi dostum olan Philips sHB3075BK kulaklığımı bir sinirle kırdım.
Haliyle bu bütçem ile Cyberpunk, TF2 vb oyunlarda sesi güzel ve gecikmesiz veren, müzik dinlerken de r&b ve hip hop türünde güzel tonlamalar verebilecek bir kulaklık arıyorum.

Kablolu kablosuz fark etmez ancak elle tutulur yani yine uzun yıllar kullanabileceğim kronik sıkıntısı olmayan bir model olsun.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
1000 liraya alabileceğiniz maksimum verim tek sorunu mikrofonu onu da NVIDIA üzerinden halledebiliyorsunuz hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
1000 liraya alabileceğiniz maksimum verim tek sorunu mikrofonu onu da NVIDIA üzerinden halledebiliyorsunuz hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor.

Güzel bir kulaklığa benziyor ancak R&B ve Hip-Hop için pek tatmin edici durmuyor, çünkü basları yeterince derin değil.
Başka tavsiyeleriniz var mı?

Bu fiyata kaliteli bir deneyim almak istiyorsan IEM'lerden başka pek seçeneğin yok. Dediklerin için 7Hz x Crinicle Zero 2 öneririm.

Bu fiyata kaliteli bir deneyim almak istiyorsan IEM'lerden başka pek seçeneğin yok. Dediklerin için 7Hz X Crinicle Zero 2 öneririm.

Belirmeyi unutmuşum. Kulak üstü kulaklık arıyorum. Halihazırda kulak içi bir kulaklığım bulunuyor. O yüzden bu modeli almayı düşünmemekteyim.
Tavisyeniz için yine de teşekkür ederim.