Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1600
- Makaleler
- 1
Merhaba, PC için kullanacağım bir titreşimli kablosuz 1600TL'yi bir kuruş bile geçemez maalesef gamepad önerir misiniz?
Temu üzerinden EasySMX X15 alabilirsiniz veya bütçeniz artsaydı garantili 8BitDo Ultimate 2C önerirdim.
Bende var ve çok memnunum.
Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok. EasySMX X15 olanı önereni çok gördüm, fakat bunu bilmiyorum.
Son düzenleme:
Spartan
Başarılı
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları: Bağlantı yöntemi: Bluetooth / kablolu / 2.4G Alıcı Uygulanabilir platformlar: Lite Değiştir / Değiştir / OLED Değiştir, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Titreşim olup olmadığı: Evet Arayüz: C Tipi Boyut: 15.5 * 10.65 * 5.7cm Ağırlık...
shop.connectgame.com.tr
Bu ikisine bakabilirsin.
Adamların kendi sitelerinde üst modeli nerdeyse aynı fiyata satılıyor.Temu üzerinden EasySMX X15 alabilirsiniz veya bütçeniz artsaydı garantili 8BitDo Ultimate 2C önerirdim.
Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok.
Olmadı bu ürünlere 2. el olarak bakabilirsin 0 olarak bütçen yetmiyorsa.
- Makaleler
- 1
Adamların kendi sitelerinde üst modeli neredeyse aynı fiyata satılıyor.
Yazılanları neden okumuyorsunuz? Ülkecek gerçekten çok büyük bir sorunumuz bu. Ne demiş adam, bir daha okur musun? Sadece siz biliyorsunuz, biz bilmiyoruz.
Spartan
Başarılı
Tamam kendi sitelerinde de aynı kol 200tl daha ucuz. Ama bence 1400TL veya 1600TL edecek bir kol değil. 200TL farka X15 modeli kat ve kat daha iyi kalite sunuyor ki bütçe artmıyorsa bence attığım kolların 2. eline bakın dedim.Yazılanları neden okumuyorsunuz? Ülkecek gerçekten çok büyük bir sorunumuz bu. Ne demiş adam, bir daha okur musun? Sadece siz biliyorsunuz, biz bilmiyoruz.
Gidip resmi satış fiyatı 25 dolar ve 40 dolar olan 2 kol arasında 200TL fark oynuyorsa veya aynı fiyattalarsa niye 25 dolarlık kola ekstra ekstra para vereyim.Yazılanları neden okumuyorsunuz? Ülkecek gerçekten çok büyük bir sorunumuz bu. Ne demiş adam, bir daha okur musun? Sadece siz biliyorsunuz, biz bilmiyoruz.
Resmi distribütör(şu lanet şeye daha düzgün bir isim bulsalar) sitesinde HB göre daha uyguna satılıyor.Temu üzerinden EasySMX X15 alabilirsiniz veya bütçeniz artsaydı garantili 8BitDo Ultimate 2C önerirdim.
Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok. EasySMX X15 olanı önereni çok gördüm, fakat bunu bilmiyorum.
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
shop.connectgame.com.tr
Genel olarak HB her ürünü pahalı satıyor. Bu premium işine öylesine girdiler hiçbir işe yaramadı. Halen Amazon çoğu üründe daha uyguna satışlar yapıyor. Veya Gamepad, klavye, kulaklık gibi ürünler yavaştan bireysel sitelere dönüyor. Çakma ürün satanlardan dolayı çoğu üretici pazar yeri kullanmak istemiyor.
- Makaleler
- 1
Kendi sitesinde HB göre daha uyguna satılıyor.
![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Stoku bitmiş.
Aliexpress'te EasySMX X20 indirime girmiş bir bakın isterseniz (Herkes EasySMX önermiş şaşırdım).Merhaba, PC için kullanacağım bir titreşimli kablosuz 1600TL'yi bir kuruş bile geçemez maalesef gamepad önerir misiniz?
EasySMX X20 Kablosuz Gamepad Gelişmiş Denetleyici PC/NS/TV/Telefon/Dizüstü Bilgisayarla Uyumlu, Salon Mikro Tetikleyicileri Joystick RGB Etkisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
1.600 TL'lik ürün gümrükten nasıl geçsin hocam?Aliexpress'te EasySMX X20 indirime girmiş bir bakın isterseniz (Herkes EasySMX önermiş şaşırdım).
![]()
EasySMX X20 Kablosuz Gamepad Gelişmiş Denetleyici PC/NS/TV/Telefon/Dizüstü Bilgisayarla Uyumlu, Salon Mikro Tetikleyicileri Joystick RGB Etkisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Buna bakılabilir açıkçası.
Yeni konular
-
-
-
-
Steam Kullanıcıların nasıl çok fazla sayıda oyunu oluyor?
- PC Uzmanı
-
-
Kardeşimi Eğitiyorum kanalı neden video atmayı bıraktı?
- Captain Skriniar
-
-
-