Bütçe
1600

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, PC için kullanacağım bir titreşimli kablosuz 1600TL'yi bir kuruş bile geçemez maalesef gamepad önerir misiniz?

Merhaba, PC için kullanacağım bir titreşimli kablosuz 1600TL'yi bir kuruş bile geçemez maalesef gamepad önerir misiniz?

Temu üzerinden EasySMX X15 alabilirsiniz veya bütçeniz artsaydı garantili 8BitDo Ultimate 2C önerirdim.

Bende var ve çok memnunum.

Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok. EasySMX X15 olanı önereni çok gördüm, fakat bunu bilmiyorum.

Son düzenleme:

Bu ikisine bakabilirsin.

Temu üzerinden EasySMX X15 alabilirsiniz veya bütçeniz artsaydı garantili 8BitDo Ultimate 2C önerirdim.

Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok.

Adamların kendi sitelerinde üst modeli nerdeyse aynı fiyata satılıyor.

Olmadı bu ürünlere 2. el olarak bakabilirsin 0 olarak bütçen yetmiyorsa.

Yazılanları neden okumuyorsunuz? Ülkecek gerçekten çok büyük bir sorunumuz bu. Ne demiş adam, bir daha okur musun? Sadece siz biliyorsunuz, biz bilmiyoruz.
Tamam kendi sitelerinde de aynı kol 200tl daha ucuz. Ama bence 1400TL veya 1600TL edecek bir kol değil. 200TL farka X15 modeli kat ve kat daha iyi kalite sunuyor ki bütçe artmıyorsa bence attığım kolların 2. eline bakın dedim.

Yazılanları neden okumuyorsunuz? Ülkecek gerçekten çok büyük bir sorunumuz bu. Ne demiş adam, bir daha okur musun? Sadece siz biliyorsunuz, biz bilmiyoruz.
Gidip resmi satış fiyatı 25 dolar ve 40 dolar olan 2 kol arasında 200TL fark oynuyorsa veya aynı fiyattalarsa niye 25 dolarlık kola ekstra ekstra para vereyim.

Bunu buldum ama ürün hakkında bilgim yok. EasySMX X15 olanı önereni çok gördüm, fakat bunu bilmiyorum.

Resmi distribütör(şu lanet şeye daha düzgün bir isim bulsalar) sitesinde HB göre daha uyguna satılıyor.

Genel olarak HB her ürünü pahalı satıyor. Bu premium işine öylesine girdiler hiçbir işe yaramadı. Halen Amazon çoğu üründe daha uyguna satışlar yapıyor. Veya Gamepad, klavye, kulaklık gibi ürünler yavaştan bireysel sitelere dönüyor. Çakma ürün satanlardan dolayı çoğu üretici pazar yeri kullanmak istemiyor.

Kendi sitesinde HB göre daha uyguna satılıyor.

şahsen Temu'dan X15 almak daha mantıklı.

Stoku bitmiş.

Aliexpress'te EasySMX X20 indirime girmiş bir bakın isterseniz (Herkes EasySMX önermiş şaşırdım).

Aliexpress'te EasySMX X20 indirime girmiş bir bakın isterseniz (Herkes EasySMX önermiş şaşırdım).
1.600 TL'lik ürün gümrükten nasıl geçsin hocam?

Buna bakılabilir açıkçası.