5 yıl mı?

Uyarı falan almışlardır. İçerik uğruna birini sopalamak hoş değil. Rastgele bir videosunu açtım işkence ediyordu çocuğa.

Screenshot_2026-07-09-11-14-04-597_app.revanced.android.youtube-edit.webp

Yüksek ihtimalle uyarı almışlardır, ki bence gayet de iyi olmuş. Ben Youtube'da bir sürü farklı ve değişik içerik varken "Şunu dövdüm", "Şunu kışkırttım", "Bunun bilgisayarını parçaladım" içeriklerini izleyenleri anlamıyorum. Neden insanların acı çekmesinden ve üzülmesinden bu kadar zevk alıyorsunuz?
Sınavları falan vardı, Youtube içinde bunun hakkında çok video var. Araştırabilirsiniz.
5 yıldır sınavları mı var?

Hocam izlediğim videolar diyor. Sonrasında kariyerine odaklanmış olabilirler. @Astronotarda, @Michael MYERS,
Olabilir. Dediğim gibi, umarım YouTube bu tarz içeriklere daha çok müdahale eder. Zaten haberlerde yeterince şiddet görüyoruz, YouTube üzerinde bunun "eğlence" adı altında yapılması bana korkunç geliyor. Özellikle bu sıralar insanları pastanın içine sokma akımı çok sinirimi bozuyor, gördünüz mü hiç bilmiyorum. Bir insanın en özel gününde neden böyle bir şey yapılır ki?

Olabilir. Dediğim gibi, umarım YouTube bu tarz içeriklere daha çok müdahale eder. Zaten haberlerde yeterince şiddet görüyoruz, YouTube üzerinde bunun "eğlence" adı altında yapılması bana korkunç geliyor. Özellikle bu sıralar insanları pastanın içine sokma akımı çok sinirimi bozuyor, gördünüz mü hiç bilmiyorum. Bir insanın en özel gününde neden böyle bir şey yapılır ki?
Valla ben seviyordum :D Tekrar izlesem tekrar sever miyim bilmiyorum.

5 yıl mı?

Uyarı falan almışlardır. İçerik uğruna birini sopalamak hoş değil. Rastgele bir videosunu açtım işkence ediyordu çocuğa.

Eki Görüntüle 264268
En normal görüntüsünü bulmuşsun.

Valla ben seviyordum :D Tekrar izlesem tekrar sever miyim bilmiyorum.
Her yıl mutlaka baştan başlarım izlemeye. Her seferinde daha çok sarıyor.