maximust

Başarılı
MacBook için Bluetooth'lu kibar ve hafif mouse önerinize ihtiyacım var. Fiyat Max 1.600 TL gibi. Tabii ki daha uygun olan önerilere de açığım.

Aynı düşüncedeyim fakat günlük kullanıcının günde 3 saate yakın bile kullanacağını düşünmüyorum. Dizi, film vs. izlerken fareyi kapatarak pil ömrünü uzatabilir, dilerse kullanıcı pillerini şarjlı sistemle kullanabilir.
Konu sahibi arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyor mâlesef yoğun kullanım yapacak.
Ben olsam touchpad kullanmaya alışırdım, mousedan çok daha rahat oluyor el altında olduğu için.

Pilli alınacaksa bile şarj edilebilir pilli olanlara bakılmalı, çok daha rahat oluyor.

Bence pilli mouse almak akıl işi değil ya.
Bence şarjlılara göre daha rahat oluyor. Anında şarj oluyor mouse işte, kablosuz kullanmaya devam edebiliyorsun :)

Pil masrafı oluyor da yani... Her gün aldığın bir şey değil, 1 paket alıyorsun birkaç ay dayanıyor. Fiyatı da zaten 1 zurna dürüm parasından çok olmuyor.

Pil masrafı oluyor da yani... Her gün aldığın bir şey değil, 1 paket alıyorsun birkaç ay dayanıyor. Fiyatı da zaten 1 zurna dürüm parasından çok olmuyor.
2 sene kullanımda mouse parasına yanaşıyor.
Bence şarjlılara göre daha rahat oluyor. Anında şarj oluyor mouse işte, kablosuz kullanmaya devam edebiliyorsun :)
Tam tersi kabloyu takıp geçiyorsunuz, pil bulma derdi ayrı bir ölüm. 1 saat 2 saat kullanımda genellikle dolmuş oluyorlar zaten. Pilli mouse gerçekten fosillik ya