Detaylar
Kim cevapladı?Hocam oyun.
Hocam oyunu tarzı mı? Yoksa ofis tarzmı arıyorsunuz?
MacBook için Bluetooth'lu kibar ve hafif mouse önerinize ihtiyacım var. Fiyat Max 1.600 TL gibi. Tabii ki daha uygun olan önerilere de açığım.
Günlük kullanım için Logitech M330, M350 gibi modeller işini görür diye düşünüyorum.
mr.esat
Üstün
Bence pilli mouse almak akıl işi değil ya.Günlük kullanım için Logitech M330, M350 gibi modeller işini görür diye düşünüyorum.
Aynı düşüncedeyim fakat günlük kullanıcının günde 3 saate yakın bile kullanacağını düşünmüyorum. Dizi, film vs. izlerken fareyi kapatarak pil ömrünü uzatabilir, dilerse kullanıcı pillerini şarjlı sistemle kullanabilir.
mr.esat
Üstün
Konu sahibi arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyor mâlesef yoğun kullanım yapacak.Aynı düşüncedeyim fakat günlük kullanıcının günde 3 saate yakın bile kullanacağını düşünmüyorum. Dizi, film vs. izlerken fareyi kapatarak pil ömrünü uzatabilir, dilerse kullanıcı pillerini şarjlı sistemle kullanabilir.
Ben olsam touchpad kullanmaya alışırdım, mousedan çok daha rahat oluyor el altında olduğu için.
maximust
Başarılı
Hocam daha yeni aldığım için oyun oynama şansım olmadı şu an her iki ihtimali de değerlendireceğim.Hocam oyun.
- Makaleler
- 3
Bence şarjlılara göre daha rahat oluyor. Anında şarj oluyor mouse işte, kablosuz kullanmaya devam edebiliyorsun
Pil masrafı oluyor da yani... Her gün aldığın bir şey değil, 1 paket alıyorsun birkaç ay dayanıyor. Fiyatı da zaten 1 zurna dürüm parasından çok olmuyor.
mr.esat
Üstün
2 sene kullanımda mouse parasına yanaşıyor.Pil masrafı oluyor da yani... Her gün aldığın bir şey değil, 1 paket alıyorsun birkaç ay dayanıyor. Fiyatı da zaten 1 zurna dürüm parasından çok olmuyor.
Tam tersi kabloyu takıp geçiyorsunuz, pil bulma derdi ayrı bir ölüm. 1 saat 2 saat kullanımda genellikle dolmuş oluyorlar zaten. Pilli mouse gerçekten fosillik yaBence şarjlılara göre daha rahat oluyor. Anında şarj oluyor mouse işte, kablosuz kullanmaya devam edebiliyorsun![]()