Çok güzel bir araç ancak, 1.6 daha mantıklı olmaz mı farkı da hesaba katarsak.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.700.000 TL
Hui
Uzman
Kayış sıkıntı olmaz hocam. Araba nasıl sizce, o fiyatlara değer mi?
Kayış neden sıkıntı olmuyor?
Standart kayış değil. Yağın içerisinde dönen triger kayışı var çoğusunda. Piyasada bazı dönemlerde üretilen araçlarda olmadığı yazıyor özelinde ama onları tam olarak bilmiyorum. Bakın triger kayışı, zincir değil. Bu plastik kayış da yağın içerisinde parçalanıyor ve kartere dolma riski taşıyor.Kayış sıkıntı olmaz hocam. Araba nasıl sizce, o fiyatlara değer mi?
016
Becerikli
40k km civarında değiştiririm kayışı ki zaten 40k yapana kadar kullanmam bile arabayı muhtemelen. 1.2 puretech motorlarındaki kayış sıkıntısını biliyorum ama dert olmaz diye düşünüyorum.Standart kayış değil. Yağın içerisinde dönen triger kayışı var çoğusunda. Piyasada bazı dönemlerde üretilen araçlarda olmadığı yazıyor özelinde ama onları tam olarak bilmiyorum. Bakın triger kayışı, zincir değil. Bu plastik kayış da yağın içerisinde parçalanıyor ve kartere dolma riski taşıyor.
Görkem Say
Üstün
Başka ne önerirsiniz?
Opel Astra 2025 1.2 T GS nasıldır?
Aman aman aman. Sakin PSA grubuna bulasmayin tonla yazilim ve beyin sorunu var aracta her gun farkli bir sorun cikiyor ve servisler cozemiyor. Bulasmayin mumkunse.
Çok güzel bir araç ancak, 1.6 daha mantıklı olmaz mı farkı da hesaba katarsak.
1.6'lar dizel o motor cok iyi olmadigi gibi piyasasi da hic yok.
Görkem sen And Çetin'i takip ediyorsun diye hatırlıyorum. Senin önerdiğin düz motor mu? Yoksa Mild Hybrid model mi? Geçenlerde X platformunda tesadüfen gördüm. Bir bak istersen. @Görkem Say
1.2 Puratech motorlarda 2023 ve üstü olanlarda kayış güncellendi. 2025 modellerinde sık değişiyor ama eskisi kadar sorunlu değil. İnsanları hala korkması çok normal. İnsanları bu konuda eleştiremem. @016
6-7 tane de model ben önereyim sana alternatif olarak. Ama karışık bir liste olacak. @016
1.2 Puratech motorlarda 2023 ve üstü olanlarda kayış güncellendi. 2025 modellerinde sık değişiyor ama eskisi kadar sorunlu değil. İnsanları hala korkması çok normal. İnsanları bu konuda eleştiremem. @016
6-7 tane de model ben önereyim sana alternatif olarak. Ama karışık bir liste olacak. @016
Araç alındıktan sonra mutlaka servis aracılığıyla bu basit kelepçe değiştirilmeli.Görkem sen And Çetin'i takip ediyorsun diye hatırlıyorum. Senin önerdiğin düz motor mu? Yoksa Mild Hybrid model mi? Geçenlerde X platformunda tesadüfen gördüm. Bir bak istersen. @Görkem Say
Görkem Say
Üstün
Görkem sen And Çetin'i takip ediyorsun diye hatırlıyorum. Senin önerdiğin düz motor mu? Yoksa Mild Hybrid model mi? Geçenlerde X platformunda tesadüfen gördüm. Bir bak istersen. @Görkem Say
Eki Görüntüle 206523
Hocam 1.5 T-GDI olan hibrit degil. Hibrit modeli de var ama onun piyasasi yok diye onermiyorum zaten. Bunu ben de gordum ama bu tarz sorunlarin cozumu hem cok basit hem de masrafli degil. 1.3 TCe motorda'da termostat sorunu var mesela ama goz ardi edilir genelde masrafsiz oldugu icin. Bu ondan da kucuk bir problem. Her bakimda kontrol ettirilirse sorun olmayacaktir.
Hocam 1.5 t-gdı olan hibrit degil. Hibrit modeli de var ama onun piyasasi yok diye onermiyorum zaten. Bunu ben de gordum ama bu tarz sorunlarin çözümü hem cok basit hem de masrafli degil. 1.3 TCe Motorda'da termostat sorunu var mesela ama goz ardi edilir genelde masrafsiz oldugu icin. Bu ondan da kucuk bir problem. Her bakimda kontrol ettirilirse sorun olmayacaktir.
Anlıyorum. Küçük ama dikkat edilmez ise hararet demiş. O yüzden sordum. Umarım düzeltirler, çığ gibi büyümüz bu sorun.
Görkem Say
Üstün
Anlıyorum. Küçük ama dikkat edilmez ise hararet demiş. O yüzden sordum. Umarım düzeltirler, çığ gibi büyümüz bu sorun.
Koreliler son yillarda epey ataga gecti umarim buradan geriye dusmezler yoksa onerecek bir Japon kalacak elimizde onda da Honda oneremeyecegiz gibi duruyor artik.