Bütçe
500-600 bin TL

sl0wen

Çalışkan
Arkadaşlar ben de Honda City 2022 i-VTEC 1.5 modelini kullanıyorum fakat genellikle annem iş için kullandığı için aile arabası olarak kullanıyoruz. Fakat 2. araç olarak kendi arabama sahip olmak istiyorum artık. Bu yüzden 500-600 bin TL arası bir bütçeye sahibim. Dizel istemiyorum, Japon grubundan olursa iyi olur, Honda gibi. Sorun çıkarmayacak, performanslı, genç işi bir araba önerir misiniz? Ayrıca konudan bağımsız böyle bir araba modeli var aklımda, bunu da değerlendirirseniz sevinirim.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik mi, manuel de olur mu?
Piyasası hızlı mı olmalı yoksa 3-4 ay satış bekler misin? Sedan ana tercih mi?

Siyahlıyı kesinlikle önermem, albenisi var ama alma. :D Bu FD6'lardaki 1.8 motorsa bilindik motor ama otomatikleri nasıl, onu bilmiyorum.

Hocam, ilanlarda ki araçların şanzımanları tek kavrama dediğimiz robotize başarısız bir şanzıman. Bu şanzıman türünü hiçbir marka ve modelde önermem şahsen. Bizzat kullanıcısıydım çünkü. Honda'nın en başarısız şanzımanıdır. Manuel olursa tercih edilebilir.

Başka alternatif düşündüğünüz var mı?

Hocam, ilanlarda ki araçların şanzımanları tek kavrama dediğimiz robotize başarısız bir şanzıman. Bu şanzıman türünü hiçbir marka ve modelde önermem şahsen. Bizzat kullanıcısıydım çünkü. Honda'nın en başarısız şanzımanıdır. Manuel olursa tercih edilebilir.

Başka alternatif düşündüğünüz var mı?

Manuel tercih edeceğim büyük ihtimal bugün ilanlara çok bakamadım ama bakabildiğim kadarıyla adamakıllı otomatik araba yok istediğim gibi. Honda'nın Civic veya başka bir modelinden önerdiğiniz var mı acaba? Bütçeyi 700 bine kadar zorlayabilirim. Manuel olsun fark etmez. Şeytan diyor al geç şu Honda'yı ama ileride ne olur kestiremiyorum. Japon grubundan herhangi bir araba önerebilirsiniz.