Geriliyorum
Uzman
Mevcut bütçem 1.6m ancak alacağım araca göre yaklaşık 200 bin daha ilave edebilirim.
İlk beklentim performanslı ve nispeten sorunu az olan bir araç. 2015 öncesine inmeyi düşünmüyorum.
Önceliğim sedan ama performanslı bazı SUV'ları da inceliyorum.
Şimdiye kadar incelediklerim;
Golf 1.5 ve 1.4 TSI:
İki motorunda 150HP olan versiyonlarına baktım ancak fiyatlar aşırı şişik.
Km yüksek ve DQ200 sorunlu şanzıman var.
Bu şartlarda Golf'e 1.6k vermek mantıklı gelmiyor.
Peugeot 508 GT 1.6 225HP:
Yaklaşık 8 aydır araştırdığım araçtır. Biraz tuhaf bir kitlesi var, kullanan çok memnun ama inceleyen kesim 150 km'den sonra sandık motor falan diyor.
Gırtlak dolusu, güçlü motor, EAT8 ömürlük şanzıman, görünüş vs. Listede en çok aklıma yatan araç bu ancak hurafeler beni korkutuyor.
Cherry Omoda 5 183HP:
Düşünebileceğim tek SUV olabilir.
1.6K ile 50 km altında hatasız boyasız ilanlar bulunuyor. Motor güçlü, donanım epey dolu, düşük km ve 2028 garanti kapsamı vs.
Tek sorun ilk tercihimin sedan olması.
Gene de seçeneklerimin arasında.
Şimdilik baktımlarım bunlar. Bütçeme ve beklentime uygun başka önerilere açığım.
Minimum 1.4CC olması şart, benzinli önceliğim ama güçlü dizeller de olabilir.
Kısacası küçük motor veya 3 silindir önermeyin.
İlk beklentim performanslı ve nispeten sorunu az olan bir araç. 2015 öncesine inmeyi düşünmüyorum.
Önceliğim sedan ama performanslı bazı SUV'ları da inceliyorum.
Şimdiye kadar incelediklerim;
Golf 1.5 ve 1.4 TSI:
İki motorunda 150HP olan versiyonlarına baktım ancak fiyatlar aşırı şişik.
Km yüksek ve DQ200 sorunlu şanzıman var.
Bu şartlarda Golf'e 1.6k vermek mantıklı gelmiyor.
Peugeot 508 GT 1.6 225HP:
Yaklaşık 8 aydır araştırdığım araçtır. Biraz tuhaf bir kitlesi var, kullanan çok memnun ama inceleyen kesim 150 km'den sonra sandık motor falan diyor.
Gırtlak dolusu, güçlü motor, EAT8 ömürlük şanzıman, görünüş vs. Listede en çok aklıma yatan araç bu ancak hurafeler beni korkutuyor.
Cherry Omoda 5 183HP:
Düşünebileceğim tek SUV olabilir.
1.6K ile 50 km altında hatasız boyasız ilanlar bulunuyor. Motor güçlü, donanım epey dolu, düşük km ve 2028 garanti kapsamı vs.
Tek sorun ilk tercihimin sedan olması.
Gene de seçeneklerimin arasında.
Şimdilik baktımlarım bunlar. Bütçeme ve beklentime uygun başka önerilere açığım.
Minimum 1.4CC olması şart, benzinli önceliğim ama güçlü dizeller de olabilir.
Kısacası küçük motor veya 3 silindir önermeyin.