Bütçe
2049₺

Gece

Üstün
1.800 TL'ye daha iyi bir seçenek var mı? Dizüstümün ses düzeyi bazen yeterli gelmediği için bluetooth bir hoparlör/soundbar bakıyorum. Soundcore 2, hem boyutu hem dış görünüşüyle hoşuma gitti bayağı. Anker desteği kestiği için yazılım desteği yok ama. Bluetooth sürümü de bir yerde 5.0, bir yerde 4.2 yazıyor, anlam veremedim. Dizüstüm 5.2 destekli.

Soundcore sağlam markadır. O konuda bir sıkıntı falan yaşamazsınız da fiyat bir tık kazık gibi sanki. Piyasaya tam hakim değilim. Ucuz da olabilir. @Simon hocam siz anlarsınız.

Bence acele etme amazon sürekli o ürünü stokluyor, ve indirim uyguluyor.

Amazon zaten farklı yerde ucuzsa getir iade edelim gibi bir şeyi vardı o yüzden piyasa üstünde tutmamaya çalışıyor fiyatları.

Son düzenleme:
1.800 TL'ye daha iyi bir seçenek var mı? Dizüstümün ses düzeyi bazen yeterli gelmediği için bluetooth bir hoparlör/soundbar bakıyorum. Soundcore 2, hem boyutu hem dış görünüşüyle hoşuma gitti bayağı. Anker desteği kestiği için yazılım desteği yok ama. Bluetooth sürümü de bir yerde 5.0, bir yerde 4.2 yazıyor, anlam veremedim. Dizüstüm 5.2 destekli.

Hocam dediğiniz modeli almadım fakat xiaomi outdoor 30w modelini önerebilirim sesi gayet iyi.