Bütçe
1800
Biraz araştırma yaptım. Araştırmalarım sonucunda Shooter 3 hakkında fazla bilgiye ulaşamadım. Ancak bazı kullanıcılar, analoglar için oyunlarda farkedilemeyecek kadar az iç ölü bölgeye sahip olduğunu söylüyorlar. Ancak dış ölü bölgesinden pek memnun değiller. Ayrıca analogları asimetri indeksi pek iyi değilmiş anladığım kadarıyla. Analog konusunda konusunda Ultimate 2C daha başarılı görünüyor.

Ayrıca dairesellik testi, her zaman ölü bölge anlamına gelmez.

Biraz garip bir öneri olacak lakin gamesirün sitesinden honey10off indirim kodu ile erken siparişle nova 2 lite sipariş edebilirsiniz. İndirim kodu ile 1000 tlye geliyor, gümrük vergisi çıksa dahi 1600 TL'ye gelecek max. Özellikleri supernova ile neredeyse aynı sadece şarj standı yok, tuşların yerlerini değişemiyorsunuz fiziksel olarak ve değişen faceplateler yok oynanışı çok etkilemeyen özellikler yani

Biraz garip bir öneri olacak lakin gamesirün sitesinden honey10off indirim kodu ile erken siparişle nova 2 lite sipariş edebilirsiniz. İndirim kodu ile 1000 tlye geliyor, gümrük vergisi çıksa dahi 1600 TL'ye gelecek max. Özellikleri supernova ile neredeyse aynı sadece şarj standı yok, tuşların yerlerini değişemiyorsunuz fiziksel olarak ve değişen faceplateler yok oynanışı çok etkilemeyen özellikler yani

Hocam GameSir Nova Lite'ın analogları pek iyi durmuyor.

Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

Benim önerim BIGBIG WON Gale Hall olacaktır.

Nova lite'ın üstüne nova 2 lite hocam. Supernova'nın neredeyse birebiri olacak bir kol. Gamesir g7se'nin ilk sürümü ve nova litedan sonra sticklerini güncelledi diye biliyorum şu anda daha iyi olmaları lazım. Tahminen g7 he gibi bir sonuç verecektir stickleri

Pardon hocam kusura bakmayın.

Nova 2 Lite'ı araştırdım. Dairesellik testinde 2.8 gibi güzel bir sonuç veriyor. Ayrıca iç ve dış ölü bölge oldukça az. Alınabilir. Güzel kontrolcü.

Seçimimi 8BitDo Ultimate 2C ya da Fantech Shooter 3 arasından seçmek istiyorum. BIGBIG Won Gale Hall'e göre tasarımlarını daha çok beğendim. BIGBIG'in bataryası 1000mAh olması dışında beğenmedim.

2C'nin ölü bölgesinin yüksek olmasının sebebi dairesel değil karesel bir yapıya sahip olması. Dairesel olsa aşırı düşük çıkar, he çünkü. Aslında ölü bölgesi yüksek değil yani. Gamepad test sitesi dairesele göre optimize edildiği için yüksek çıkıyor. Ama fiyatını hak etmiyor.

Hocam bu fiyat bandında tasarımsal olarak da beğendiğim sadece iki model oldu. Fantech Shooter 3 ve 8BitDo Ultimate 2C. 8BitDo için fiyatını hak etmiyorsunuz diyorsunuz ama nasıl bir seçim yapmalıyım acaba?

@Toby Fox @keireL @Katipke

@Spartan

Son düzenleme:
Seçimimi 8BitDo Ultimate 2C ya da Fantech Shooter 3 arasından seçmek istiyorum. BIGBIG Won Gale Hall'e göre tasarımlarını daha çok beğendim. BIGBIG'in bataryası 1000mAh olması dışında beğenmedim.

Hocam bu fiyat bandında tasarımsal olarak da beğendiğim sadece iki model oldu. Fantech Shooter 3 ve 8BitDo Ultimate 2C. 8BitDo için fiyatını hak etmiyorsunuz diyorsunuz ama nasıl bir seçim yapmalıyım acaba?

@Toby Fox @keireL @Katipke

@Spartan
Hocam iyzico ve parolapara kampanyalarını kullandınız mı