Bütçe
1800
Ben Fantech Shooter 3 için internette fazla veriye ulaşamadığım için önermekten çekiniyorum. Eğer forumda Shooter 3 kullanan varsa, deneyimlerini anlatması güzel olur. Lakin ben şu durumda Ultimate 2C öneririm.

Ayrıca @Katipke hocamın önerdiği GameSir Nova 2 Lite'ı da önermek isterim. Ultimate 2C'den bir tık daha iyi diyebilirim.

Hocam Iyzico ve parolapara kampanyalarını kullandınız mı?

Hiç kullanmadım ilk defa duyuyorum.

Ben fantech shooter 3 için internette fazla veriye ulaşamadığım için önermekten çekiniyorum. Eğer forumda shooter 3 kullanan varsa, deneyimlerini anlatması güzel olur. Lakin ben şu durumda Ultimate 2C öneririm.

Ayrıca @Katipke hocamın önerdiği GameSir Nova 2 Lite'ı da önermek isterim. Ultimate 2C'den bir tık daha iyi diyebilirim.

Hocam galiba Ultimate 2C alacağım. Tek korkum üründen tam olarak emin olmamam. Bu fiyatta da o kadar fazla çeşit yok. Zaten F310 kullandığımı ve bir sıkıntısı olmamasına rağmen değiştirmek istediğimi tekrar belirtmek isterim. Yani almışken düzgün bir şey almak istiyorum.
Tasarım olarak Fantech Shooter 3 ve 8BitDo Ultimate 2C'nin tasarımları gözüme en hoş gelenler oldu.

Son düzenleme:
Hiç kullanmadım ilk defa duyuyorum.

Hocam galiba Ultimate 2C alacağım. Tek korkum üründen tam olarak emin olmamam. Bu fiyatta da o kadar fazla çeşit yok. Zaten F310 kullandığımı ve bir sıkıntısı olmamasına rağmen değiştirmek istediğimi tekrar belirtmek isterim. Yani almışken düzgün bir şey almak istiyorum.
Tasarım olarak Fantech Shooter 3 ve 8BitDo Ultimate 2C'nin tasarımları gözüme en hoş gelenler oldu.

Bu fiyat bandında Ultimate 2C'nin üzmeyeceğini düşünüyorum.

GameSir Nova 2 Lite'ı düşündünüz mü peki?

Son düzenleme:
EasySMX D10'u düşünebilirsin.

KK3 Max, oldukça güzel bir kontrolcü. Gecikme sorunları var diyorlardı ama çözmüşler sanırım.

EasySMX D10'u düşünebilirsin.

KK3 Max, oldukça güzel bir kontrolcü. Gecikme sorunları var diyorlardı ama çözmüşler sanırım.

KK3 Max'te hocam AXYB butonlarında basılı kalmalar oluyormuş hatta sonsuza kadar tamamen basılı da kalabiliyormuş. Bütçe yükselmesine rağmen hala aklımda doğru düzgün bir ürün yok çıldırmak üzereyim. Her gamepadin bir sorunu var sorunsuz düzgün alabileceğim bir ürün yok mu acaba? Uğraşmak istemiyorum.

KK3 Max'te hocam AXYB butonlarında basılı kalmalar oluyormuş hatta sonsuza kadar tamamen basılı da kalabiliyormuş. Bütçe yükselmesine rağmen hala aklımda doğru düzgün bir ürün yok çıldırmak üzereyim. Her gamepadin bir sorunu var sorunsuz düzgün alabileceğim bir ürün yok mu acaba? Uğraşmak istemiyorum.

EasySMX D10 önerebilirim.

Benim de kullandığım GameSir Cyclone 2'yi önermek isterdim ama maalesef stoğu bitti. Stoğu bittiği gibi Amazon ve Gizala'daki satış sayfası kapatıldı.

Bu bütçede EasySMX D10, oldukça güzel bir tercih olacaktır. Üstelik TMR joysticklere ve Hall-effect triggerlara sahip.

EasySMX D10 önerebilirim.

Benim de kullandığım GameSir Cyclon'e 2'yi önermek isterdim ama maalesef stoku bitti. Stoku bittiği gibi Amazon ve Gizala'daki satış sayfası kapatıldı.

Bu bütçede EasySMX D10, oldukça güzel bir tercih olacaktır. Üstelik tmr joysticklere ve hall-effect triggerlara sahip.

Hocam mağaza sayfası duruyor ve satın alınabiliyor olarak gözüküyor şu an.