OneKnight
Uzman
Çok iyi olmuş. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden biri. Belki de en iyisi. Kaçırmayın derim.
Peki hocam KK3 Max mi yoksa GameSir Cyclon'e 2 mi?
Çok iyi olmuş. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden biri. Belki de en iyisi. Kaçırmayın derim.
Peki hocam KK3 Max mi yoksa GameSir Cyclon'e 2 mi?
Ben Cyclon'e 2 diyorum. Gaming.Gen.Tr'den alıp da ayıplı ürün gelirse aylarca uğraşırsın. Alın Cyclon'e 2'yi rahatınıza bakın.
Cyclon'e 2'nin de tasarımı çok hoşuma gitmedi. KK3 Max'in retro renkli modeli çok hoşuma gitti.
Teknolojik olarak Cyclone 2 ve D10 daha yeni bir ürün. Ama açıkcası tasarımı hoşunuza gittiyse KK3 Max da sizi üzmez.
Bu arada D10 yeşil versiyonu da var. Ama tasarım konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum. Bu arada HB üzerinden taksitle D10 yeşilini aldım. Gelince ve biraz kullanınca kabaca incelerim. (İncelemeyi unutabilirim, çünkü bu konulara pek hakim değilim.)
Bir de şu sitede TMR stick olan Gulikit modelleri de belirtilmiş. Eğer yerelde satışı varsa ve tasarımı hoşunuza gidiyorsa alınabilir.
Mesela şu üründe de TMR stick var. Bir tık görünümü genel kontrolcülere göre garip gelse de, bu ürün de alınabilir.
![]()
BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yine kafanı karıştırdık. Ama TMR stickli bir kontrolcü satın almanız en azından bu bütçeye çıktıysan daha mantıklı.
Teknolojik olarak Cyclon'e 2 ve D10 daha yeni bir ürün. Ama açıkçası tasarımı hoşunuza gittiyse KK3 Max da sizi üzmez.
Bu arada D10 yeşil versiyonu da var. Ama tasarım konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum. Bu arada HB üzerinden taksitle D10 yeşilini aldım. Gelince ve biraz kullanınca kabaca incelerim. (incelemeyi unutabilirim, çünkü bu konulara pek hakim değilim.)
Bir de şu sitede tmr stick olan gulikit modelleri de belirtilmiş. Eğer yerelde satışı varsa ve tasarımı hoşunuza gidiyorsa alınabilir.
Mesela şu üründe de tmr stick var. Bir tık görünümü genel kontrolcülere göre garip gelse de, bu ürün de alınabilir.
![]()
BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yine kafanı karıştırdık. Ama tmr stickli bir kontrolcü satın almanız en azından bu bütçeye çıktıysan daha mantıklı.
BIGBIG Won Blitz'in tasarımı hiç güzel değil hocam her ne kadar iyi de olsa bunu hiç istemem. Evet yine çok fazla model oldu ve yine kararsızlık olayı başladı ben galiba bu gidişle alamayacağım. KK3 Max'ta karar kılmıştım ama bu videoya denk geldim. AXYB tuşlarında basılı kalma sıkışma meydana gelebiliyormuş ne yapsam bilmiyorum.