Ama L3 ve Home tuşu arka plandaki medyaları başlatıyor.
Hocam Steam'de kontrolcü ayarlarında "Kontrolcüler için kılavuz butonu kısayollarını etkinleştir" seçeneğini devre dışı bırakmayı denediniz mi?
Ama L3 ve Home tuşu arka plandaki medyaları başlatıyor.
Masaüstü yetiyor sanıyordum. Onu da oyun kumandası yapınca çözüldü.Hocam Steam'de kontrolcü ayarlarında "Kontrolcüler için kılavuz butonu kısayollarını etkinleştir" seçeneğini devre dışı bırakmayı denediniz mi?
İçerisinde dongle var. Gulikit kötü bir marka değil bütçenize ve tasarımı sizin hoşunuza gittiyse alınabilir. Ama tekrar belirteyim bütçe aralığınıza TMR stick varsa alın. Dünden beri kullanıyorum, Xbox Gamepad resmen bir öküz sürüyormuşum kadar hantal ve ağırmış.KK3 Pro nasıldır acaba biraz bütçeyi düşürsek mesela?
Hala karar veremediğim için her şeye bakıyorum şu an.
İçerisinde dongle var. Gulikit kötü bir marka değil bütçenize ve tasarımı sizin hoşunuza gittiyse alınabilir. Ama tekrar belirteyim bütçe aralığınıza tmr stick varsa alın. Dünden beri kullanıyorum, Xbox gamepad resmen bir öküz sürüyormuşum kadar hantal ve ağırmış.
Dpad kullanma kolaylığı sağlıyor bence bazı durumlarda. Dövüş oyunlarında nasıl olur bilemem ama çaprazlara basması aşırı kolay geldi bana güzel bir hissi varBu arada D10 görsellerdeki kadar çirkin gözükmüyor. Ama Xbox gamepadi kadar ağır değil. Xbox yeşil gamepadi var. Şey gibi düşünebilirsin kaliteli şarj aleti, ortalama şar aleti gibi. Ama kullanıma gelince D10 çok ileri seviye. Sanki 125 Hz bir fareden 4K Hz bir fareye geçmişim gibi fark var. Arka tuşları sabitleme gibi şeyler yarış dışı oyunlarda çok işe yarıyor. Arkadaki ek tuşlar çoğu oyunda sticklere basarak kullandığın tuşlar ile eşitlediğinden fayda sağlıyor. Bir tek şu dpad kısmını sevemedim. Ama galiba bozulursa rahatça değiştirilsin diye böyle tercih edilmiş gibi geldi bilemiyorum.
Eki Görüntüle 151711
Eki Görüntüle 151709
Eki Görüntüle 151710
Evet tasarımsal yönden katıldım ben de biraz. Moru daha çok hoşuma gitti. D-Pad de metalik yerine normal plastik renginde olsa daha hoş durabilirmiş.@Katipke Tasarımını beğenmedim ya. Xbox gamepadimde de aynı şekilde dpad. Onda içe gömük sadece ve rengi bir tık daha uyumlu. Ben bu gri metalik renkleri pek sevmiyorum ya.