Bütçe
1.800 TL

TIIK

Başarılı
Merhaba. Şu an da Redragon M601 kullanıyorum ve tuşları ağırlaşmaya başladı. Bende kaliteli bir mouse almaya karar verdim. Maksimum bütçem 1800TL bunun üstüne çıkamam. Aklımda E-Yooso X-44 Pro modeli var. Yanında dongle veriyormuş. Ek olarak dongle satın alamayacağım için ilgimi çekti. Elim 18x8 cm ve tutuşumda palm-claw arası daha çok palm denebilir. Bu mouse nasıldır? Boyutu benim elim için uygun mudur? Veya önerebileceğiniz başka mouseler var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Şu an da Redragon M601 kullanıyorum ve tuşları ağırlaşmaya başladı. Bende kaliteli bir mouse almaya karar verdim. Maksimum bütçem 1800TL bunun üstüne çıkamam. Aklımda E-Yooso X-44 Pro modeli var. Yanında dongle veriyormuş. Ek olarak dongle satın alamayacağım için ilgimi çekti. Elim 18x8 cm ve tutuşumda palm-claw arası daha çok palm denebilir. Bu mouse nasıldır? Boyutu benim elim için uygun mudur? Veya önerebileceğiniz başka mouseler var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

200 daha çıkabilirsen A5 Ultra öneririm.

Hocam onun farkı nedir tam olarak? 8K Hz olması çok iyi dongle olmadan en fazla 1000 Hz olabiliyor değil mi? Yanında dongle da veriyorlar mı? Çünkü dongle alacak kadar bütçem yok.

Evet dongle ile geliyor ama kablosuz en fazla 4KHz veriyor 8KHz kablolu ile ama Hz'nin çok bir farkı yok elimde 8-10 tane 8K mouse var hepsini en fazla 2KHz de kullanıyorum.

Evet dongle ile geliyor ama kablosuz en fazla 4KHz veriyor 8KHz kablolu ile ama Hz'nin çok bir farkı yok elimde 8-10 tane 8K mouse var hepsini en fazla 2KHz de kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Çıkabilirsem bunu alacağım çıkamazsam diye sormak istiyorum. E-yooso X-44 hakkında ne düşünüyorsunuz?

hocam marka takıntım yok ama rampage karşı genel bir algı var bu yüzden çok sıcak bakmıyorum siz kullanıyor musunuz? sorun yaşadınız mı?

Yalan dolan ürün kağıt üstünde söylenilen donanım ile farenin donanımı farklı.

Tekrardan teşekkür ediyorum hocam siz söylemeseydiniz onu almayı düşünüyordum. Başka öneri de olmazsa bütçe arttırıp attığınızı almaya çalışacağım.

Hocam marka takıntım yok ama Rampage karşı genel bir algı var bu yüzden çok sıcak bakmıyorum siz kullanıyor musunuz? Sorun yaşadınız mı?

Tekrardan teşekkür ediyorum hocam siz söylemeseydiniz onu almayı düşünüyordum. Bütçe arttırıp attığınızı almaya çalışacağım.

Ürün Rampage değil aslında dareu A950 Pro modeli Rampage sadece ürünü alıp kendi logosunu basarak satışa sundu donanımı kaliteli yani Rampage olarak bakılabilecek bir ürün değil.