2 Mbps download mi upload mi?
GTA 5'i dakikada 4 kez indirebilirsin diye tahmin ediyorum.
19 Gbps olsaydı hızı, evet.GTA 5'i dakikada 4 kez indirebilirsin diye tahmin ediyorum.
Hocam valla burada Turkcell’e öyle bir küfür ederim aslında ama dava yemekten korkuyorum, gerçekten internetinize şükür edin, az kaldı kurtulacağım şu rezil internetten.Kabileler bile daha fazla internet hızı alır. TR'de bu hızları görmek utanç verici hala.
Çok çok kötü.
Arkadaşlar nasıl siteye giriyorsunuz diye soranlar için, zaten neredeyse elimden geldiği kadar hücresel kullanıyorum, o da artık bir yere kadar, arada sırada bu hıza düşüyor ama bazen yükseliyor, şu an wifideyim düzeldi biraz internet, yine dediğiniz gibi düzelteceğim Ethernet kablosu almayı düşünüyorum gerçekten rezalet internet.
Hocam vallahi burada Turkcell'e öyle bir küfür ederim aslında ama dava yemekten korkuyorum, gerçekten internetinize şükür edin, az kaldı kurtulacağım şu rezil internetten.
Hocam peki kurtuluş yolu olarak ne önerirsiniz, mesela şu an biraz düzeldi, Wi-Fi deyim şu an ama eminim 5 dakika tekrar takılmaya başlayacak.Hocam o pek Turkcell ile alakalı değildir muhtemelen. Altyapınız yok. Direkt yok. Bakır veya Fiber yerine plastik kablo bile çekilmiş olabilir.Bu devirde bu kadar düşük bir paket satıyor olmaları zaten imkansız. Problem altyapı.