Taşınmanızı.

Şaka maka, mobil internetiniz iyiyse onu kullanmayı tercih edebilirsiniz. Onda da problem varsa, yapacak bir şey yok. Altyapı için gerekli mercilere başvurabilirsiniz.
Hocam benim anlamadığım şey altyapı yoksa arkadaş neyle bağlanıyor internete? Modemi olduğunu söylemiş (Wİ-Fİ ve Ethernet kablosundan bahsediyordu) en azından ADSL olması gerekmez mi?

Hocam benim anlamadığım şey altyapı yoksa arkadaş neyle bağlanıyor internete? Modemi olduğunu söylemiş en azından ADSL olması gerekmez mi?
Çok eski bir altyapıya sahip arkadaş muhtemelen. İnternet sağlayıcısında yerel bir sorun da olabilir. Ya da ONT cihazında bir problem var.
Her şeyden önce Turkcell ile irtibata geçip derdinizi tam olarak anlatmanızı öneririm @Uranos. Belki yerel bir problem vardır. Bilemeyiz.

Çok eski bir altyapıya sahip arkadaş muhtemelen. İnternet sağlayıcısında yerel bir sorun da olabilir. Ya da ONT cihazında bir problem var.
Her şeyden önce Turkcell ile irtibata geçip derdinizi tam olarak anlatmanızı öneririm @Uranos. Belki yerel bir problem vardır. Bilemeyiz.
Tamam hocam, bugün geç oldu yarın ararım Turkcell’i, şimdilik idare etmeye çalışacağım ama yine de Turkcell’in sorunu çözebileceğini sanmıyorum daha öncede aramıştım.

Dosya Ekleri

• EB69DF58-181D-460E-B255-97B5DD15153A.webp
    EB69DF58-181D-460E-B255-97B5DD15153A.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 70