Selam, konu biraz saçma olabilir çünkü kulaklığın kablolu halini zaten kullanıyorum. 2. el olarak Param Güvende sistemi ile alacağım ama içimde merak ettiklerim de var. Kullananlar cevaplarsa sevinirim. Kulaklığın ses kalitesinden aşırı memnunum, mikrofonu hakkında pek bir fikrim yok çünkü bozuk. Kablosuzu ile kablolunun mikrofon ve ses kalitesi açısından farkları var mı? Varsa nasıl farkları var? Şu anda kullandığım kulaklığın kablosu aşırı yıprandı ve mikrofonu koptuğu için kablosuza geçeceğim. Ama eğer 2. el olarak kablolu daha iyisi varsa, o da tercihimdir. Bu aralar yayıncılıkla uğraştığım için de mikrofon biraz önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Dip ses sorununu saymazsak hangisi tercih edilebilir?Dip ses sorunu çok yaygın diye biliyorum, Quantum 350 almak daha mantıklı bence.
Mikrofonunu yedikten sonra bozulması normal.
4-5 yıldır kullandığım kulaklık modeli.
Hiç dip ses sorunu yaşamadım ama kronik bir kordon kırılması sorunu olduğuna yemin edebilirim.
Hiç dip ses sorunu yaşamadım ama kronik bir kordon kırılması sorunu olduğuna yemin edebilirim.
Kafam büyük olmadığı için öyle sorunlarla karşılaşacağımı düşünmüyorum çünkü kablolusunu kullanıyorum zaten, mikrofon kalitesi nasıl?4-5 yıldır kullandığım kulaklık modeli.