bar107
Uzman
Herkese merhaba, arkadaşlar başlıkta bahsettiğim kulaklığı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bugün internette dolaşırken reklamı önüme çıktı, baktım 13 bin lira. Bu yüzden deneyimimi paylaşayım, alacak olana bir faydam dokunur diye buraya yazmaya geldim. Öncelikle gayet premium hissiyatlı bir kutuda geliyor ürün. Ürünün malzeme kalitesi gayet iyi. Pek ürünün yapıldığı malzemeleri ayıramasam da ürün sert plastik, melamin denilen tarzda bir plastik ile üretilmiş. Kısaca malzeme kalitesi iyi, 1 senedir kullanıyorum, esneme veya kırılma, çatlama yapmadı henüz. Gelelim pil yani kablosuz kullanım ömrüne. Yaklaşık ben günde 6-7 saat kullandığımı varsayarsak 14 ila 18 saat pil ömrü var. Bazen 1.5 günde, bazen 2 günde bir şarj ediyorum. Ne kadar sürede şarj oluyor bilmiyorum, genelde takıyor, kablolu kullanıyorsam yoksa boşta kullanacağım zamana kadar şarjda bırakıyorum. Eksi sayılabilecek tarafı Type-C değil, hala Micro uç kullanması. Ses kalitesine gelince, alırken sesler tiz, bas vs. iyi değil diye okumuştum ama ses kalitesi olarak bana yeterli geldi. Özellikle ekolayzer programındaki hazır ayarlar gayet yeterli. Bence burada da tek eksisi %80 ses seviyesinden sonra dışarıya sesi bariz veriyor. Hatta dışarısı düğün evi gibi gürültü olacak kadar ses veriyor. Yani zaten ben genelde %50 veya 60'larda kullanıyorum. Mikrofonu hakkında pek bilgi veremem, hiç kendi sesimi vs. dinlemedim ama oyunlarda şikayetçi olan da çıkmadı. Eğer bir içerik üreticisi değilseniz yeterlidir bence mikrofonda.
Yani kısaca malzeme kalitesi 10/9, ses kalitesi 10/7, şarj ömrü 10/5. Bir kulaklık alınır mı? Derseniz buna siz karar vereceksiniz ama 13 bin edecek bir kulaklık değil bence. Tam hatırlamıyorum ben aldığım fiyatı ama 6 bin gibi bir fiyata almıştım ve aldığımda içimden en fazla 4 eder gibi bir hissiyat geçmişti. Güncel fiyatına göre en fazla 8 bin edecek bir kulaklık bence.
Yani kısaca malzeme kalitesi 10/9, ses kalitesi 10/7, şarj ömrü 10/5. Bir kulaklık alınır mı? Derseniz buna siz karar vereceksiniz ama 13 bin edecek bir kulaklık değil bence. Tam hatırlamıyorum ben aldığım fiyatı ama 6 bin gibi bir fiyata almıştım ve aldığımda içimden en fazla 4 eder gibi bir hissiyat geçmişti. Güncel fiyatına göre en fazla 8 bin edecek bir kulaklık bence.
Son düzenleyen: Moderatör: