Detaylar
Kim cevapladı?Nasıl bozuldu? Sorunu ne? Biraz daha açın konuyu.
Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
şöyle ki bu ürünü yaklaşık 1 ay kullandım daha sonra bir taraftan ses az gelmeye başladı daha sonra trendyol ile garantiye gönderdim 1 ay beklettiler daha sonra trendyol arayıp sorunun benden kaynaklandığını değişim vs onarım olamayacağını söyledi
Sizden kaynaklı olmadığını, daha 1 aylık olduğunu, yardımcı olmaz iseniz THH'ye şikayet edeceğinizi söyleyin. Baktınız olmuyor, THH başvurusu yapın.şöyle ki bu ürünü yaklaşık 1 ay kullandım daha sonra bir taraftan ses az gelmeye başladı daha sonra trendyol ile garantiye gönderdim 1 ay beklettiler daha sonra trendyol arayıp sorunun benden kaynaklandığını değişim vs onarım olamayacağını söyledi
hocam teşekkür edicem deniyip gelişmeleri aktarıcamSizden kaynaklı olmadığını, daha 1 aylık olduğunu, yardımcı olmaz iseniz THH'ye şikayet edeceğinizi söyleyin. Baktınız olmuyor, THH başvurusu yapın.
teşekkürler hocamTüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet