Kendi bilgisayarımda açmayacağım hocam. Oracle Cloud'dan açmak istiyorum ki sunucu her zaman aktif olabilsin. RAM'e gelecek olursak onu ne kadar yapacağımı bilmiyorum ve mod olarak şu an için uğraşmak istemediğimden BetterMC modpackini yüklemeyi deneyeceğim. Diğer forumdaki rehberde resimdeki gibi yapmış arkadaş ARM işlemcili makinada fakat şu an ARM işlemcili makina yok hepsi kullanılmış.
Kendi bilgisayarımda açmayacağım hocam. Oracle Cloud'dan açmak istiyorum ki sunucu her zaman aktif olabilsin. RAM'e gelecek olursak onu ne kadar yapacağımı bilmiyorum ve mod olarak şu an için uğraşmak istemediğimden BetterMC modpackini yüklemeyi deneyeceğim. Diğer forumdaki rehberde resimdeki gibi yapmış arkadaş ARM işlemcili makinada fakat şu an ARM işlemcili makina yok hepsi kullanılmış.
Kusura bakmayın hocam gece kafam allak bullak olduğundan sizinmiş gibi yazmışım. 1 çekirdekte sorun yaşatabilir, işlemleri geç yükler. Normalde sunuculardaki en önemli şeyler RAM ve ağ bağlantısı olur Minecraft için ama Forge ile yükleyince ve Java optimizasyonu biraz kötü olunca sizin durumda 4 çekirdek daha iyi olur gibi ücret eklenmiyorsa çok fazla. Eğer Intel ve AMD'de çekirdek kısıtlaması yoksa sitede sorun çıkaracağını sanmıyorum hocam.
Hocam şimdi baktım always free olanda sadece 1 çekirdek ve 1 GB AMD ve ARM sunucusu var sadece. Şu anlık ARM sunucuların domainlerinin boşalmasını bekleyeceğim gibi duruyor. Teşekkürler yine de.