Arz talep dış güçlerin oyuncağı olmuş hainlerin.
Dış Güçler? Aha başlıyoruz.
Yok dolar alın yükselecek yok 50 lira 100 lira bilmem ne olacak diyen hainlerin.
Bu hainlere yukarıdaki videoda bulunan şahıs da dahil mi? Hiç, merak ettiğimden sordum.
Mesela KKM'ı çıkaranlar da bu argümana dahil olarak hain sayılır mı?
İnsanları korkutup dolara yöneltmesinden dolayı yükseldi. Son 5 aydır yükselmiyor dolar kuru sabit gidiyor.
Neden sabit gittiğini yukarıdaki mesajda açıklamıştım aslında.
En azından şu anki hükümet dolar bazında asgari ücreti düşürmemiş. İnsanları dolara ezdirmemiş ki. Asgari ücret son 10 yılda dolar bazında %50 artmış. En son açıklanan 600 dolardı.
Gerçekten 2013-14'ün alım gücünün bugünden kötü olduğunu mu savunuyorsunuz?
İstanbul'da yaz boyu kiraladığım ev 11000 TL ve gayet iyi yerde. At gözlüğünü çıkarırsan mis gibi evler.
Ben size efendim diye hitap ediyorum, siz bana at gözlüğünü çıkar diyorsunuz. Pff, burası çok fena Ahsen TV koktu.
Ne diyeceğim biliyor musunuz? "Hocaefendilerinizin" yaptığı maklubeli sohbetler, daima ülke hakkında doğru bilgi kaynağı olmuyor.
Dolayısıyla bundan sonra bana sunduğunuz herhangi bir olağanüstü argümana maalesef ki cevap vermeyeceğim. Vakit tüketimi önemli.
Ben hükümeti falan savunmuyorum. Ama lakin iyi hizmet veren bir insanıda yerden yere vuramam.
Daha 3 ay önce Merkez Bankası tarihi boyunca gördüğü en düşük rezerve sahipti. İşin ifade özgürlüğü, eğitim, güvenlik, mülteci kısmına falan hiç değinmeyeceğim bile, zaten sanırım mesajları da tam okumuyorsunuz.
Orta sınıf gayet de var Türkiye'de. Ne zaman AVM'ye gitsem avmlerde herkes alışveriş yapıyor.
Aslında bunun da yanıtını vermiştim, gerçekten mesajları okuduğunuza şüpheliyim.
Kiraladığınız yer nerede acaba? Sultanbeyli falan demeyin şimdi basarım kahkahayı.
Esenyurt derse yırtıla yırtıla gülerim.