• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

1 Eylül'den itibaren 15 yaş altı ve 50 yaş üstü Iraklılar Türkiye'ye vizesiz giriş yapabilecek!

BozkurtFYNh

Uzman

Irak vatandaşları 15 yaş altı ve 50 yaş üstü vizesiz Türkiye'yi ziyaret edebilecek. Bakan fidan duyurdu!

1 Eylül'de başlayacak vizesiz Iraklılar Türkiye'ye rahatlıkla giriş yapabilecek.

Benim yorumum; Her yer Arap doldu arkadaşlar.

Haber kaynakları;

Son düzenleyen: Moderatör:

Bugüne kadar girenin kaçına sorulmuş vize?

Adamlar hiç mi korkmuyor bu hükümeti kaybetmekten, anlamıyorum.

Bir siz eksiktiniz, gelin tam olalım. Ortada muhteşem bir akıl tutulması var. Yazıp yazıp siliyorum başıma iş almayayım diye.

Sanırım 15 - 50 yaş aralığındakiler değil de, 15 yaşından küçükler, 50 yaşından büyükler vizesiz girebilecek.

En basit bir şey anlatayım. Bizim giriş kat komşu Suriyeli. Arka bahçede de erikler kocaman olmuş kızarmıştı kimse toplamamış. Toplayayım dedim aşağı indim uzun bir dal aldım dala vura vura bayağı düşürdüm. Sonra baktım suriyelilerin çocuğu 15 20 yaş var. Abi dala yavaş vur diyor. Artık durumu siz düşünün. Her şeyi sahiplenmeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…