Detaylar
Kim cevapladı?YASEDEM
Deneyimli
Haberlerin hepsi yanlış. Biyolojik test değil, anket/soru halinde test yapılacak.
Umarım anket/soru halinde yapılır. Hatırlıyorum 1. sınıfta arkadaşıma aşı yapılacaktı bir anda çocuğa bir şey oldu hastaneye götürdüler. Okul gibi hijyenik olmayan ortamlarda test, aşı vb. sıkıntı.
ONDEARTH
Uzman
Okulun önü sigara duman sahası gibi lise 1 çocuklarda bile sigara içen maalesef fazla bunları tespit etmek ne kadar fayda sağlar bilmiyorum ama test edilip ülkenin ne halde olduğunu yayınlamaları iyi olurdu.
Bir de iş sadece çocuklarda bitmiyor ki yetişkinler sigarayı bırakmadan çocukların da başlamamasını beklemek gerçekten komedi
Bir de iş sadece çocuklarda bitmiyor ki yetişkinler sigarayı bırakmadan çocukların da başlamamasını beklemek gerçekten komedi
Zaten öyle yapılacak, Sağlık Bakanlığı bizzat açıkladı.Umarım anket/soru halinde yapılır. Hatırlıyorum 1. sınıfta arkadaşıma aşı yapılacaktı bir anda çocuğa bir şey oldu hastaneye götürdüler. Okul gibi hijyenik olmayan ortamlarda test, aşı vb. sıkıntı.
Michael Scofield
Uzman
İnsanların iyiliği için yapılmayacağı kesin gen veya dnaları alabilirler. Hadi onu geçtim illa neden okulda veli çocuğu götürüp farklı bir yerde yaptırsın niye illa okulda yaptırılıyor?
Sadece_Emir
Uzman
Hayır, olamaz; tekrar aşı vurulamam (yakın zamanda 2. tetanozu yedim). Aşı vurulmayacaksa okeyim ben, benim açımdan bir sorun yok, yapsınlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece_Emir
Uzman
Okulda açıklandı doğruymuş.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-