- Makaleler
- 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar da itiraf mı edecek?Haberlerin hepsi yanlış. Biyolojik test değil, anket/soru halinde test yapılacak.
Alkolün vergilerini uçurarak erişimi zorlaştırıp sokağa çocuklara kadar düşürdüler esrarı. Cidden almak isteyen o kadar kolay erişebiliyor ki şu an.
Alkolün vergilerini uçurarak erişimi zorlaştırıp sokağa çocuklara kadar düşürdüler esrarı. Cidden almak isteyen o kadar kolay erişebiliyor ki şu an.
Alkolün vergileriyle hiç alakası olduğunu sanmıyorum. Uyuşturucu kullanımı her zaman vardı, olacak da. Çocuklara satış da yeni bir şey değil. İlkokul çağındaki çocuklara parklarda zorla verilirdi. Üstelik esrar değil, daha kötüleri.
İnsanı her zaman yasak olan çeker. Esrarın belirli bir miktar alımının yasal olması gerek zaten. Hem vergiden cebine para girer hem de doğal ot içtiğini sanıp başka maddeler içmez insanlar. Turizme de katkısı olur. Esrar kullanımını engellemek mümkün değil.
ayrıca fiyatlardan haberim yok ama alkolden daha hesaplı geldiğini sanmıyorum hiç.
Mossad ajanları gelecek, senin Abidin Retarderson kimliğin yerine seni Yossi Kohen'a dönüştürecek.Bana test adı altında deney yapmalarını veya kan/damar yoluyla virüs atmalarını istemiyorum.