Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
942'de tıkalıyım ben de.Eskiden 1.3 Gbit hız aldığım fiberde şu anda 940 Mbit'e takılmış durumdayım. Router'a 10 GBit hızda bağlıyım ve SFP de 10 Gbit hızda bağlı. @Majdev
Eki Görüntüle 178910
Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir abi. Limitlemişlerdir videodan sonra.
Optimic
Çalışkan
Hocam nereden aldınız? Hangi marka internet servisi. Link atar mısınız ben de fibere geçmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
CanPatrioTic
Yetkin
Turkcell Superonline kullanıyorum hocam. Direkt şube üzerinden başvuru yaptım. Bazı şubeler altyapınız desteklemiyor falan dedi komiğime gitti; nasıl çalışanlar çalıştırıyorlar diye fakat genel şubeye giderseniz yardımcı oluyorlar.Hocam nereden aldınız? Hangi marka internet servisi. Link atar mısınız ben de fibere geçmek istiyorum.
Optimic
Çalışkan
Teşekkürler.Turkcell Superonline kullanıyorum hocam. Direkt şube üzerinden başvuru yaptım. Bazı şubeler altyapınız desteklemiyor falan dedi komiğime gitti; nasıl çalışanlar çalıştırıyorlar diye fakat genel şubeye giderseniz yardımcı oluyorlar.
Eskiden 1.3 Gbit hız aldığım fiberde şu anda 940 Mbit'e takılmış durumdayım. Router'a 10 GBit hızda bağlıyım ve SFP de 10 Gbit hızda bağlı. @Majdev
Eki Görüntüle 178910
Muhtemelen Cloudflare Speed Test gerçek sonucu verecek. Onun sonucunu da paylaşabilir misin?
Daha önce SpeedTtest de yüksek sonuç veriyordu. Test yapılan platformla bir ilintisi yok.Muhtemelen Cloudflare Speed Test gerçek sonucu verecek. Onun sonucunu da paylaşabilir misin?