8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 16 Eylül 2025 #11 Steam bazen belirli bir hızı aşınca korumaya çekiyor gibi oluyor kendini, hızını 512 megabite limitle ve yavaşça düşürüp dene belki düzelir. İşlemcin de çok kötü zaten.
Steam bazen belirli bir hızı aşınca korumaya çekiyor gibi oluyor kendini, hızını 512 megabite limitle ve yavaşça düşürüp dene belki düzelir. İşlemcin de çok kötü zaten.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 16 Eylül 2025 #12 O değil de ben wiresock'a takıldım. Bu kadar kaynak tüketmemeli %10 çok.
Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 16 Eylül 2025 #13 Steam sunucuları sıkıntılı oyundan oyuna bile bazen değişebiliyor. Biraz daha iyi olması için. 1. indirilenler sekmesini giriyoruz. 2. sağ üstten ayarlar tuşuna tıkla. 3. açılan pencereden indirme bölgesini Almanya-Frankfurt seçin.
Steam sunucuları sıkıntılı oyundan oyuna bile bazen değişebiliyor. Biraz daha iyi olması için. 1. indirilenler sekmesini giriyoruz. 2. sağ üstten ayarlar tuşuna tıkla. 3. açılan pencereden indirme bölgesini Almanya-Frankfurt seçin.
KS KS E easymoneysniper Çalışkan Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 15 16 Eylül 2025 #14 Hasanxcd dedi: Steam sunucuları sıkıntılı oyundan oyuna bile bazen değişebiliyor. Biraz daha iyi olması için. 1. indirilenler sekmesini giriyoruz. 2. sağ üstten ayarlar tuşuna tıkla. 3. açılan pencereden indirme bölgesini Almanya-Frankfurt seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. alimali dedi: O değil de ben wiresock'a takıldım. Bu kadar kaynak tüketmemeli %10 çok. Genişletmek için tıkla... Wiresock hangi uygulamayla geldi onu bile hatırlamıyorum
Hasanxcd dedi: Steam sunucuları sıkıntılı oyundan oyuna bile bazen değişebiliyor. Biraz daha iyi olması için. 1. indirilenler sekmesini giriyoruz. 2. sağ üstten ayarlar tuşuna tıkla. 3. açılan pencereden indirme bölgesini Almanya-Frankfurt seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. alimali dedi: O değil de ben wiresock'a takıldım. Bu kadar kaynak tüketmemeli %10 çok. Genişletmek için tıkla... Wiresock hangi uygulamayla geldi onu bile hatırlamıyorum
Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 16 Eylül 2025 #15 easymoneysniper dedi: Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. Genişletmek için tıkla... Direk başlığa bakmıştım. Farklı bir şehir dediniz mi? Yoksa yapacak bir şey yok oyundan oyuna bile değişebiliyor. Son düzenleme: 16 Eylül 2025
easymoneysniper dedi: Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. Genişletmek için tıkla... Direk başlığa bakmıştım. Farklı bir şehir dediniz mi? Yoksa yapacak bir şey yok oyundan oyuna bile değişebiliyor.
KS KS E easymoneysniper Çalışkan Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 15 16 Eylül 2025 #16 Hasanxcd dedi: Direk başlığa bakmıştım. Farklı bir şehir dediniz mi? Yoksa yapacak bir şey yok oyundan oyuna bile değişbiliyor. Genişletmek için tıkla... Berlin denedim, Ukrayna Odessa da denedim aynı yine.
Hasanxcd dedi: Direk başlığa bakmıştım. Farklı bir şehir dediniz mi? Yoksa yapacak bir şey yok oyundan oyuna bile değişbiliyor. Genişletmek için tıkla... Berlin denedim, Ukrayna Odessa da denedim aynı yine.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 16 Eylül 2025 #17 easymoneysniper dedi: Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. Wiresock hangi uygulamayla geldi onu bile hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... SplitWire-Turkey ile gelmiştir.
easymoneysniper dedi: Zaten Frankfurt seçiliydi ekran görüntüsünde. Wiresock hangi uygulamayla geldi onu bile hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... SplitWire-Turkey ile gelmiştir.