glittery

Uzman
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Hepsiburada üzerinden yeni iPad (A16 işlemcili) satın aldım. Cihazı dikkatli kullanmama rağmen daha 7 gün olmadan gövdesinde yamulma oldu. Açıkçası çok şaşırdım çünkü normal kullanımda böyle bir şey beklemiyordum.

Şu anda cihazda iPadOS 26 Beta sürümü yüklü. Acaba bu durum iade sürecini etkiler mi?

14 gün iade hakkı kapsamında Hepsiburada'ya göndermeyi düşünüyorum.

Beta yüklü olması sorun çıkarır mı, yoksa cihazı sıfırlayıp iCloud hesabından çıkış yapmam yeterli midir?

Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz neler olur?

Teşekkürler.

Gunluk kullanimda kendiliginden bir yamulma durumu olmasi imkansiz. Kullanici hatalarinda iade almalari zor.

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Hepsiburada üzerinden yeni iPad (A16 işlemcili) satın aldım. Cihazı dikkatli kullanmama rağmen daha 7 gün olmadan gövdesinde yamulma oldu. Açıkçası çok şaşırdım çünkü normal kullanımda böyle bir şey beklemiyordum.

Şu anda cihazda iPadOS 26 Beta sürümü yüklü. Acaba bu durum iade sürecini etkiler mi?

14 gün iade hakkı kapsamında Hepsiburada'ya göndermeyi düşünüyorum.

Beta yüklü olması sorun çıkarır mı, yoksa cihazı sıfırlayıp iCloud hesabından çıkış yapmam yeterli midir?

Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz neler olur?

Teşekkürler.
Yamulma bariz görülüyorsa iade almazlar, barizden kastım bazen sadece öyle bi genel bakış atıp sıkıntı yoksa direkt iade onaylayıp geçiyorlar. Eğer şanslıysan farketmezlerse iade alırlar.