1 haftayı 1 derse verirsek nasıl olur?

Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ama mantıklı mı bilmiyorum.

Örneğin 1 haftada TYT kimyayı bitireceğim her gün 1 konu şeklinde. Sonra konunun testini çözüp matematik ve geometriye geçeceğim.

Bu sayede matematiğe her gün zaman ayırmış olacağım.

Kısaca amacım fen derslerine sırasıyla birer hafta verip o hafta hangisine çalışıyorsam gündüz saatlerini komple o derse vereceğim.

Örneğin ilk başta kimya, fizik ve biyoloji şeklinde ilerleyeceğim. 3 haftada fen kısmını bitirmiş(TEORİDE) olmak iyi olur diye düşünüyorum.

Tabii Türkçe ve paragraf çözmekte önemli ama bende dil bilgisi yok onun için bir kamp buldum onunla ilerleyeceğim.

Böyle bir program yapmam sizce mantıklı mı? Herhangi bir düzenim ve programım olmadığı için düzen oturtmaya çalışıyorum.

Not: Bu sınava kendimi denemek için gireceğim. Ama seneye hazırlanırken en azından TYT adına konu anlatımlarından kurtulup onun yerine test çözerek daha rahat geçirmek istiyorum

@143

Son düzenleme:
Araya mesafe sokarsan çalıştıklarını ve soru çözme pratiklerini unutursun. Dengeli bir program yapman daha doğru olur.

Ben geçen sene böyle yaptım. 1 haftada her dersi kamp yapıp bitirdim. Örneğin 1 haftada kimya bitince diğer haftalarda deneme çözüp tekrarı yaptım. Çok işimi gördü fen dersleri için 38-2 AYT fen yaptım. TYT fene gelecek olursak sayısalcıysan 1 haftalık işi var.

Teşekkür ederim.

Hocam bu arada hangi kampı takip etmeliyim? Görkem şahin çok uzun anlatıyor.

Teşekkür ederim.

Hocam bu arada hangi kampı takip etmeliyim? Görkem Şahin çok uzun anlatıyor.

Hocam ben YouTube üzerinden çalışmadım. O konuda pek bir bilgim yok. Sadece Eyüp b ilk 1000, barış çelenk ve barış hocanın oynatma listesini izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…