Mirexol

Başarılı
Herhangi bir açık öğretim bölümüne girmem lazım, baktığım en minimum bölüm 1.3 milyonla almış geçen yıl şimdi en az 1 milyon yapmam lazım diyelim, garanti olsun. Ben şu an nasıl çalışmalıyım? Hangi dersin hangi konularını çalışmalıyım, hangi denemeleri almalıyım? En çok çıkan konuları anlatan bir hoca var mıdır? Kafam çok karışık.

Ekran görüntüsü 2026-05-17 184353.webp

Hocam selamlar, Rüştü Hoca'nın paragraf kampı var, onu izleyebilirsin. Günlük bir iki video yanında Türkçe denemeleri çözüp not alırsın yanlışlarını. Ardından matematik için SML Hoca'nın zemin playlistine bakabilirsin. Bu ikisine biraz önem verirsen rahat halledersin.

Böyle bir durumda kalıp işimi garantiye almak için ciddi çalışacak olsam direkt olarak Türkçe-Sosyal denemesi basardım. Sayısalda fen ve mat çözmek belirli bir soru olgunluğu gerektiriyor. Sınavda arta kalan sürede bakılabilir tabii...

Sayısaldan sadece geometri üçgenler konusunu çalışmanızı önerebilirim. Biraz daha zorlamak isterseniz de problemlere bakın.

Sözel kısımda ise Türkçeden paragraf ve dil bilgisi çalışılmalı. Az buçuk sorulara aşina olunmalı. Rüştü Hoca'nın 100 soru kampını burada önerebilirim. Sosyalde tarih testi çözmeyin, konu çalışmayın, TYT için gerekli değil; coğrafyanın bu kalan süre içinde çalışılması pek mantıklı gelmiyor bana; din kültürü ve felsefe için tek videoluk full tekrar videoları izleyin, mümkünse ezberleyin.

Genel olarak deneme çözün derim. Test kitabı yoksa almayın. Biraz kendimi kaptırdım ama sözümün arkasındayım hocam.