Mesaj sayısı yetmiyor?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
pawEn
Üstün
Arkadaşın ödülüne şey yapmak gibi olmasın da 20 mesajı var ve şartları karşılamıyor. Şartları karşılamayan kişileri de çekilişe koyduysanız bu tamamen haksızlık değil mi?
@gustavo @E r h a n
@gustavo @E r h a n
gustavo
Üstün
Arkadaşın ödülüne şey yapmak gibi olmasın da 20 mesajı var ve şartları karşılamıyor. Şartları karşılamayan kişileri de çekilişe koyduysanız bu tamamen haksızlık değil mi?
@gustavo @E r h a n
Bir hata olmuş herkesten özür dilerim yapılabilecek bir şey yok umarım gerçekten ihtiyacı olan biridir.
Böyle saçmalık mı olur ya?Bir hata olmuş herkesten özür dilerim yapılabilecek bir şey yok umarım gerçekten ihtiyacı olan biridir.
Taraf tutuyorsunuz.
gustavo
Üstün
Taraf tutmamaktayım karşımdaki kişinin kim olduğuyla alakalı bir fikrim bile yok. Oysaki mesaj sayılarını kontrol etmiştim.
Taraf tutmamaktayım karşımdaki kişinin kim olduğuyla alakalı bir fikrim bile yok. Oysaki mesaj sayılarını kontrol etmiştim.
Aynen kesinlikle kontrol etmişsiniz. Etmişiniz ki hata filan olmadı.
Arkadaşlar işin açık tarafı ben sonuca baktım. Katılım sağlayan arkadaşın mesaj sayısına bakmadım. Bu durumu düzeltmek için ne yapabiliriz?Aynen kesinlikle kontrol etmişsiniz. Etmeseniz Maazallah hata filan yapardınız.
Arkadaşlar işin açık tarafı ben sonuca baktım. Katılım sağlayan arkadaşın mesaj sayısına bakmadım. Bu durumu düzeltmek için ne yapabiliriz?
Bir şey yapılmaz artık. Bir dahakine adamakıllı yaparsınız.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.