1 milyon lira bütçeye Hyundai i20 Jump vs i20 Style

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 493
  • Etiketler Etiketler
    jump
Jump boş paket, Style daha kabul edilebilir. Polo'dan vazgeçmen kötü oldu bence ama olsun, bari i20 almışken iyisini al, Style al.

Biz Style almıştık. Eleştirebileceğim tek noktası arabanın hafifliği olabilir. Özellikle Urla gibi rüzgarlı bir bölgede otoyolda resmen rüzgardan sallanıyordu araç. Onun dışında dört dörtlük "giriş seviye" bir araç diyebilirim.

Aslında Polo da gözüme güzel geldi fakat @pesimist34 ve @Eagles i20 önerdiği için i20 almaya karar verdim.
Alman daima Alman'dır ama ikinci elde hor kullanılmışını almak da sıkıntı. O yüzden zaten i20 de çok kötü bir araç olmadığı için mantıklı bir karar sayılır, ancak gidip de boş i20 alırsan işte o saçma olur.

Aslında Polo da gözüme güzel geldi fakat @pesimist34 ve @Eagles İ20 önerdiği için İ20 almaya karar verdim.
i20 önerme sebebimiz Polo'ya göre daha güvenilir olması mekanik açıdan. En sağlıklı tercih bana kalsa 1.4 motorunu seçmek, ama yakıt fiyatlarının günden güne arttığı ülkemizde 1.4 100HP atmosferik bir araç az yakmaz. Motor kodu da G4LC hatta 1.4'ün. Dilersen arastirirsin, nasil bir motordur diye.

Alman daima Alman'dır.
Bu ne demek oluyor, biraz açar mısınız?

@pesimist34 1.2 MPI nasıl? Veya 1.0 alırsam sorun yaşar mıyım?

Yalıtımı nasıl peki? Rüzgar ve lastik sesi çok duyuluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…