Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Jump boş paket, Style daha kabul edilebilir. Polo'dan vazgeçmen kötü oldu bence ama olsun, bari i20 almışken iyisini al, Style al.
Polo ve i20 arasında i20'nin doğru seçenek düşünüyorum. Style paket tercih etmen daha iyi olur. Motor kararını verdin mi peki paketten önce, 1.4 veya 1.0 gibi?
25457
Uzman
Aslında Polo da gözüme güzel geldi fakat @pesimist34 ve @Eagles i20 önerdiği için i20 almaya karar verdim.Jump boş paket, Style daha kabul edilebilir. Polo'dan vazgeçmen kötü oldu bence ama olsun, bari i20 almışken iyisini al, Style al.
Blackraven
Üstün
Biz Style almıştık. Eleştirebileceğim tek noktası arabanın hafifliği olabilir. Özellikle Urla gibi rüzgarlı bir bölgede otoyolda resmen rüzgardan sallanıyordu araç. Onun dışında dört dörtlük "giriş seviye" bir araç diyebilirim.
Alman daima Alman'dır ama ikinci elde hor kullanılmışını almak da sıkıntı. O yüzden zaten i20 de çok kötü bir araç olmadığı için mantıklı bir karar sayılır, ancak gidip de boş i20 alırsan işte o saçma olur.Aslında Polo da gözüme güzel geldi fakat @pesimist34 ve @Eagles i20 önerdiği için i20 almaya karar verdim.
i20 önerme sebebimiz Polo'ya göre daha güvenilir olması mekanik açıdan. En sağlıklı tercih bana kalsa 1.4 motorunu seçmek, ama yakıt fiyatlarının günden güne arttığı ülkemizde 1.4 100HP atmosferik bir araç az yakmaz. Motor kodu da G4LC hatta 1.4'ün. Dilersen arastirirsin, nasil bir motordur diye.Aslında Polo da gözüme güzel geldi fakat @pesimist34 ve @Eagles İ20 önerdiği için İ20 almaya karar verdim.
Bu ne demek oluyor, biraz açar mısınız?
25457
Uzman
@pesimist34 1.2 MPI nasıl? Veya 1.0 alırsam sorun yaşar mıyım?
Yalıtımı nasıl peki? Rüzgar ve lastik sesi çok duyuluyor mu?Biz Style almıştık. Eleştirebileceğim tek noktası arabanın hafifliği olabilir. Özellikle Urla gibi rüzgarlı bir bölgede otoyolda resmen rüzgardan sallanıyordu araç. Onun dışında dört dörtlük "giriş seviye" bir araç diyebilirim.
Blackraven
Üstün
Yalıtımı nasıl peki? Rüzgar ve lastik sesi çok duyuluyor mu?
Lastik sesini sadece lastiği patlattığım zaman duymuştum. Yalıtımı gayet kabul edilebilir seviyede diyebilirim.
@pesimist34 1.2 MPI nasıl? Veya 1.0 alırsam sorun yaşar mıyım?
Yalıtımı nasıl peki? Rüzgar ve lastik sesi çok duyuluyor mu?
Orta-üst segment asyalılar bile bu konuda iyi değiller açıkçası. Bu yüzden i20'den yalıtım performansı beklememek lazım hocam.
Makysajsızı daha iyiyse bilemem.