1 Nisan'da gelen yeni yurt dışı alışveriş düzenlemesinden sonra TEMU'dan alışveriş yapan ve aldıkları eline sorunsuzca ulaşan var mı? TEMU hakkında son durum nedir? Takip edemedim hiç son 2-3 haftadır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Ürünler geliyor bu konuda sıkıntı yok fakat son zamanlarda iade kısmı berbat. Her siparişimden en az bir ürünü ve her ne hikmetse en pahalı olanını, pakette bulamadıkları gerekçesiyle para iadesinden alıkoyuyorlar. Paranoyak gibi her paketin çeşit çeşit fotoğrafını çekiyorum artık iade ederken, "aa ürün elimize ulaşmamış" dediklerinde hakkımı savunmak için. Türk temsilciliği olmadığı için adamakıllı muhatap da bulamıyorum ve yaklaşık 3000 liralık iade ürünümün para iadesi yapılmadı. Ürünü almadık, aldıysak da beklediğimiz gibi çıkmadı diyorlar dalga geçer gibi. Bu sorun eskiden yoktu ve iadeler genelde depoya ulaştığı gün yapılıyordu. Şimdi göz göre göre para çalıyorlar. Artık bir şey almaya çekiniyorum iade hakkım elimden hukuksuzca alındığı için.
Ken Carson
Uzman
Geldi.
Santos neymar
Uzman
1 Nisan'da gelen yeni yurt dışı alışveriş düzenlemesinden sonra Temu'dan alışveriş yapan ve aldıkları eline sorunsuzca ulaşan var mı? Temu hakkında son durum nedir? Takip edemedim hiç son 2-3 haftadır.
2 Nisandan sonra aldığım 1500 TL'lik siparişlerim geldi.