Halihazırda M.2 SSD kasa üzerinde bulunuyor. Ama 512 olduğu için artık yetmez oldu. Harici olarak 1 TB HDD var. Üzerine ek 1 TB SSD almak istiyorum. M.2 olana Windows, HDD olana ıvır zıvırlar. Şimdiki alacağım SSD'ye ise Steam oyunları ve diğer oyunları yüklemeyi planlıyorum. Güzel bir SSD olsun. İleride kasa değiştirirsem bu SSD'yi almak isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Bütçe nedir?
www.akakce.com
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakartın bir tane M2 soketi var. ikinciyi normal SDD almalıyım. Ya da onu çıkartıp bunu takmam gerekiyor. Bence diğer yöntem daha mantıklı gibi duruyor.Bütçe nedir?
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şahsen önermem. Aynısını ben yaptım, uzun süre SSD kullanınca sesi kafa yorucu olabiliyor.SSD yerini depolama olarak 4TB-6TB HDD alabilirsin video edit işleriyle vs ugraşmıyorsanız.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
X1 riser lar kullanılarak M.2 ler takılabiliyor diye biliyorum. Ne kadar güvenilir ve stabil bilmiyorum ama.Halihazırda M.2 SSD kasa üzerinde bulunuyor. Ama 512 olduğu için artık yetmez oldu. Harici olarak 1 TB HDD var. Üzerine ek 1 TB SSD almak istiyorum. M.2 olana Windows, HDD olana ıvır zıvırlar. Şimdiki alacağım SSD'ye ise Steam oyunları ve diğer oyunları yüklemeyi planlıyorum. Güzel bir SSD olsun. İleride kasa değiştirirsem bu SSD'yi almak isterim.
Tabiki M.2 hızına çıkamıyorlar ancak Sata lara muhtaç olmaktan iyidir.
@Caner Uncu Bu x1 olayına ne diyorsun hocam?
yusufumm07
Üstün
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html Bunu al fazlasıyla iş görür.
Smmmhunter
Üstün
Daha mantıklı bence. Sata SSD'lerle aynı hızda oluyor ama zaten aynı fiyatlar. İleride yükseltme yapınca 2 M.2 SSD olmuş olur.X1 riser lar kullanılarak M.2 ler takılabiliyor diye biliyorum. Ne kadar güvenilir ve stabil bilmiyorum ama.
Tabiki M.2 hızına çıkamıyorlar ancak Sata lara muhtaç olmaktan iyidir.
@Caner Uncu Bu x1 olayına ne diyorsun hocam?
Her konuya 4-6TB HDD spamlamaktan vazgeç bence.SSD yerini depolama olarak 4TB-6TB HDD alabilirsin video edit işleriyle vs ugraşmıyorsanız.
X1 Riser satın alıp üstüne M2 SSD alayım. İleriye dönük SSD'im olmuş olur. SATA olmasından iyidir diyorsunuz?
Peki hadi X1 Riser seçelim önce
Anakart ASUS B560M-P-SI
Bir seçenek daha kalıyor elimde. 2 TB SSD alıp 512 olanı kutuda bekletmek. Sizce hangisi daha iyi ?
Peki hadi X1 Riser seçelim önce
Bir seçenek daha kalıyor elimde. 2 TB SSD alıp 512 olanı kutuda bekletmek. Sizce hangisi daha iyi ?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-