Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhabalar 9. sınıfa geçiyorum acaba AFS ile Japonya'ya değişim öğrencisi olarak gideyim mi? https://www.turkkulturvakfi.org.tr/programs/kakehashi/ Günlük 1 saat Japonca çalışacağım yaz boyunca 9. sınıf bitince gitmeyi planlıyorum. Yaz tatili bitince biraz daha Japonca öğrenmeye çalışabilirim. Gidecek seviyeye ulaşabilir miyim var mı bilen?
Bu arada 7. Sınıf 2. dönem 2. yazılıda matematikten 44 aldım ama matematik ortalamam 70 üzeriydi sorun çıkarır mı?

Merhaba 9. sınıfa geçiyorum acaba afs ile Japonya'ya değişim öğrencisi olarak gideyim mi? https://www.turkkulturvakfi.org.tr/programs/kakehashi/ günlük 1 saat Japonca çalışacağım yaz boyunca 9. sınıf bitince gitmeyi planlıyorum. Yaz tatili bitince biraz daha Japonca öğrenmeye çalışabilirim. Gidecek seviyeye ulaşabilir miyim var mı bilen?
Bu arada 7. sınıf 2. dönem 2. yazılıda matematikten 44 aldım ama matematik ortalamam 70 üzeriydi sorun çıkarır mı?

Hayallerini yıkmak gibi olmasın ama değişim öğrencisi olarak gitmek o kadar da kolay değil. Ayrıca ailen ne diyecek bu duruma? Orada tek başına yaşayabilecek misin? Oradaki insanlar geçinebilmek için 2 3 işte çalışıyor aynı anda.

Hayallerini yıkmak gibi olmasın ama değişim öğrencisi olarak gitmek o kadar da kolay değil. Ayrıca ailen ne diyecek bu duruma? Orada tek başına yaşayabilecek misin? Oradaki insanlar geçinebilmek için 2 3 işte çalışıyor aynı anda.
Abim Almanya'ya gitmişti. Biraz komik olabilir ama şuanda Valorant'dan para kazanıyorum espora, küçük takımlara girebilirsem de daha fazla para biriktirebilirim para biriktiriyorum az çok.

Valorant'da ne kadar iyisin, para kazanabilecek?
Şu an hesap satıyorum yaz bitene kadar İmmortal olursam takıma veya akademiye katılırım. Gene de hesap satmaya devam ederim İmmo-yüce hesap satarsam baya kazanırım. haftalık 9800-7000 arası kazanabilirim immortal olursam hesap satarak.

Valorant'da ne kadar iyisin, para kazanabilecek?
Güncel yüceyim.