Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Arkadaşlar merhaba şu an 8. sınıfım azar azar LGS'ye çalışmaya başladım LGS bitince Japonca'ya da korece öğrenmek istiyorum afs ile de herhangi birine gitmek istiyorum.
İngilizce sınıfındayım her gün İngilizce bir şey okuyorum konuşuyorum falan abimde İngilizce öğretmeni İngilizcem iyi abimden de destek alabilirim.
Korece ve Japonca nasıl öğrenebilirim alfabesi farklı bir dil olduğu için tereddüt ediyorum.
Belki Almanca'da öğrenmek isteyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Japonca için Youtube'da tamatama japonca adında bir kanal var, kendisi gerçekten kelime öğrenme konusunda epey yardımcı oldu bana. Alfabe öğrenmek zor bir şey değil sadece öğrenmek vaktinizi alıyor biraz, ben en sona bıraktım alfabeyi ve şu an epey zorlanıyorum japonca harfleri okumakta.

Koreceyi bilmiyorum ama Japonca için ücretini karşılayabileceksen youtube kanalı @tokiniandy Japonca kursunu öneririm. @gamegengo kanalında da oyunlarla japonca öğreten seriler var her seviye için. Bir de Türkçe kaynak olarak tamatamajaponca ve asiaology var.Gamegengo eğlenceli anlatıma sahip, bunu yan kaynak olarak değerlendirip ana kaynak olarak diğer üçünden birisiyle ilerleyebilirsin.