10.000.000 TL Villa önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre Human
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Arkadaşım gir Sahibinden’e istediğin özelliklere göre filtrele, aradığın yeri bul. Biz bilemeyiz ki, sen kaç oda kaç salon istiyorsun. Site mi istiyorsun, kooperatif mi? Havuzu olsun mu, bahçesi olsun mu? Manzarası nereye baksın? Samsun’da iki katlı villa deyince yüz tane seçenek çıkıyor çünkü.

Bütçede genellikle bahçeli ve 2 katlı evler oluyor. Fazla beklenti yazmak istemedim açıkçası. Önerilerden yola çıkarak bakacağız işte.
Bahsedilen şey villa zaten, bahçesiz olmasını düşünemeyiz. Benim bahsettiğim biraz isteklerinizi öne çıkarmanız ilçe gibi mesela veya denize yakınlık, minimum büyüklük gibi. Satacak mısınız, yoksa oturacak mısınız? Ona göre zaman ayırayım.

Atakum önceliğimiz. Denize bakarsa süper olur. Büyüklük fazla önemli değil 3 kişiyiz ve evet oturacağız. Genel olarak evin güzel manzarası olması ve dış görünüşünün güzel olması yeterli. Site veya kooperatif olmasında tam karara varmadık her ikisi de olur.

@Emre Human, Hocam mesleğiniz nedir acaba? Bu fiyata ev almak her yiğidin harcı değil.
Hocam ben öğrenciyim babam alıyor. Babam inşaat sektöründe. Biliyorsunuz son yıllarda inşaat sektörü çok patladı ve inanılmaz para akışı var. Yarınımızın garantisi yok yani Kalıcı değil bu durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılabilir alan en az kaç m² olmalı? Kaç oda olacak? Mutfak hangi tip olacak? Kaç banyosu olacak? Ebeveyn yatak odasında giyinme odası ve banyo olacak mı? İstenilen mevki neresi? Bahçe genişliği önemli mi? Havuz isteniyor mu? Otopark gerekiyor mu? Gerekiyorsa kaç araçlık otopark isteniyor? Bu fiyata tapu harcı gibi giderler ve eşyalar dahil mi? Muhitte ne gibi imkanlar isteniyor? Camiye minimum mesafe ne kadar olmalı? İnternet imkanları önemli mi?

10 milyon lira bütçeye harçlar ve eşyalar dahilse kafadan bakılacak evin değerini 9 milyona düşürmek lazım. Beğenilen ev eskiyse de tadilat için azımsanmayacak bir miktar parayı daha ayırmak gerekir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…