Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sıfır.
Max Caulfield
Üstün
Kirada oturmuyorum, ev bize ait. Adres Sakarya/Sapanca, ev 3+1 müstakil.
- Makaleler
- 6
Müstakil ev gibisi yok... Doğduğumdan beri aile apartmanında oturan birisi olarak söylüyorum. Hep "akbabalar" dolu.Kirada oturmuyorum, ev bize ait. Adres Sakarya/Sapanca, ev 3+1 müstakil.
AhmetBurak
Başarılı
İstanbul Ümraniye Geçen Sene 8.500 Olan Kiramız Şuan 13.500 Oldu.
Manisa'da ya çok dışarısındasın, ya da ev çok eski 7K imkansız ev sahibi dolar 15 TL ile 36 TL bandına çabuk çıktı siz 15 TL bandındayken yerleştirildiniz sözleşme doların, piyasanın hızına yetişemedi muhtemelen. Tanıdık vs. değilse mümkün değil.Manisa, şimdilik. 7 küsür TL kira ödüyorum. 3+1, neredeyse tüm ticari ve kamu alanlarına yakın güzel bir yer. Ama ben ucuza oturuyorum, muadili evler 10-12'den başlıyor. Yakında İstanbul'a taşınacağım, kendi evim olduğu için kira vermeyeceğim. Ama verecek olsam rahat 20 kağıt çıkardı benden her ay.
Rize'de 3+1 geçen sene doğal gaza geçildi. 1. Kat deniz manzaralı. Kiracı oturalı 3 sene oldu sanırım. 8000₺ alıyoruz. Bina 10 yaşında.
Uzun zamandır burada oturuyorum. Ev sahibi yurtdışında. Bazen zam yapmıyor bazen çok düşük oranda tutuyor zammı. Ayrıca dışarıda değilim. Hastaneden tut sağlık ocağı, kaymakamlık ivir zıvır hepsi evime en fazla 15 dakika mesafede. Üstelik evin konumu dağa bakıyor havası çok temiz. Son olarak, ev sahibi tanıdık değil hatta toplasan 2-3 defa görmüşümdür.Manisa'da ya çok dışarısındasın, ya da ev çok eski 7K imkansız ev sahibi dolar 15 TL ile 36 TL bandına çabuk çıktı siz 15 TL bandındayken yerleştirildiniz sözleşme doların, piyasanın hızına yetişemedi muhtemelen. Tanıdık vs. değilse mümkün değil.