Kiracı değiliz ev sahibiyiz. Adana Barajyolu Caddesi'nde 3+1 evimiz var. Kiracı bize 12.000 ödüyor, şu andaki evimiz Gürselpaşa Mahallesi'nde. 4+1 havuzlu bir site ev sahibiyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manisa, şimdilik. 7 küsür TL kira ödüyorum. 3+1, neredeyse tüm ticari ve kamu alanlarına yakın güzel bir yer. Ama ben ucuza oturuyorum, muadili evler 10-12'den başlıyor. Yakında İstanbul'a taşınacağım, kendi evim olduğu için kira vermeyeceğim. Ama verecek olsam rahat 20 kağıt çıkardı benden her ay.
Manisa'da ya çok dışarısındasın, ya da ev çok eski 7K imkansız ev sahibi dolar 15 TL ile 36 TL bandına çabuk çıktı siz 15 TL bandındayken yerleştirildiniz sözleşme doların, piyasanın hızına yetişemedi muhtemelen. Tanıdık vs. değilse mümkün değil.

Manisa'da ya çok dışarısındasın, ya da ev çok eski 7K imkansız ev sahibi dolar 15 TL ile 36 TL bandına çabuk çıktı siz 15 TL bandındayken yerleştirildiniz sözleşme doların, piyasanın hızına yetişemedi muhtemelen. Tanıdık vs. değilse mümkün değil.
Uzun zamandır burada oturuyorum. Ev sahibi yurtdışında. Bazen zam yapmıyor bazen çok düşük oranda tutuyor zammı. Ayrıca dışarıda değilim. Hastaneden tut sağlık ocağı, kaymakamlık ivir zıvır hepsi evime en fazla 15 dakika mesafede. Üstelik evin konumu dağa bakıyor havası çok temiz. Son olarak, ev sahibi tanıdık değil hatta toplasan 2-3 defa görmüşümdür.