10-12K bütçeye 75-80 boyutta bir klavye, hem kablolu hem kablosuz kullanabilen bir mouse, kablosuz kulaklık ve bir mouse pad önerebilir misiniz?
Oyun icin kullanacağım.
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Hocam mouse ve kulaklık iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep Type-C ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Klavyede kablosuz özelliği var ve mouse ile beraber type-a ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten type-a'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.
Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.
Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.
Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Fare konusunda yine Mchose ve Scyrox olabilir.
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?
Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Fare konusunda yine Mchose ve Scyrox olabilir.
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?
Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.
Sadece bütçe artabiliyorsa Kulaklığı Nova 5 yerine Asus Rog Pelta alabilirsin.
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...
Bana biraz pahalı geldi hocam. 50g ivme 750 ips ve paw 3950 özellikleri dediğim farelerde de mevcut. Sadece mcu bilmiyorum onun da o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. Kötü diyemem ATK kullanmadım bilmiyorum ama mchose ve scyrox çok önerilen ürünler ve şikayet eden birine, sorun dile getiren bir konuya denk gelmedim.