Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeyi biraz aşıyor ama bu şekilde alabilirsin.
Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
![]()
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi biraz aşıyor ama bu şekilde alabilirsin.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Spartan
Başarılı
Hocam mouse ve kulaklık iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep Type-C ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Sadece bütçe artabiliyorsa Kulaklığı Nova 5 yerine Asus Rog Pelta alabilirsin.
Son düzenleme:
Klavyede kablosuz özelliği var ve mouse ile beraber type-a ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten type-a'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.
Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.
Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.
Tamam hocam sağ olun.
Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Fare konusunda yine Mchose ve Scyrox olabilir.
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?
Oyun.Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.
Sadece bütçe artabiliyorsa Kulaklığı Nova 5 yerine Asus Rog Pelta alabilirsin.
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...
Son düzenleme:
Bana biraz pahalı geldi hocam. 50g ivme 750 ips ve paw 3950 özellikleri dediğim farelerde de mevcut. Sadece mcu bilmiyorum onun da o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. Kötü diyemem ATK kullanmadım bilmiyorum ama mchose ve scyrox çok önerilen ürünler ve şikayet eden birine, sorun dile getiren bir konuya denk gelmedim.Oyun.
Bu nasil hocam![]()
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com
Spartan
Başarılı
Buda iyi bir ürün. Ben ne tarz bir ürün kullandığını bilmediğim için her ele uyabilecek bi ürün önerdim.Oyun.
Bu nasil hocam![]()
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com
ATK F1 yerine Waizowl bak bence ama.
Eğer ATK F1 ilgini çektiyse onun yerine bu attığıma bak.
ATK F1 baya ilgili mi çekti hocam sadece şeyi sorucam içinden 8k dongle çıkıyor mu ve büyüklüğü çok mu küçük?Buda iyi bir ürün. Ben ne tarz bir ürün kullandığını bilmediğim için her ele uyabilecek bi ürün önerdim.
ATK F1 yerine Waizowl bak bence ama.
Eğer ATK F1 ilgini çektiyse onun yerine bu attığıma bak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-