kamiqq

Çalışkan
10-12K bütçeye 75-80 boyutta bir klavye, hem kablolu hem kablosuz kullanabilen bir mouse, kablosuz kulaklık ve bir mouse pad önerebilir misiniz?
Oyun icin kullanacağım.

Son düzenleme:

Bütçeyi biraz aşıyor ama bu şekilde alabilirsin.

Bütçeyi biraz aşıyor ama bu şekilde alabilirsin.
Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?

Hocam mouse ve kulaklık iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep Type-C ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?

Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.

Hocam mouse ve kulaklik iyi ama klavye daha iyi olabilir sanki.
Bir de bunlar hep type c ile mi bağlanıyor öyleyse yeteri kadar giriş olduğunu nereden anlayacağım?
Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.

Sadece bütçe artabiliyorsa Kulaklığı Nova 5 yerine Asus Rog Pelta alabilirsin.

Son düzenleme:
Klavyede kablosuz özelliği var ve mouse ile beraber type-a ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten type-a'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.

Bütçeyi fazla aşıyor klavye olarak daha iyisini istediğin zaman. Bu bütçedeki klavyeler kalite olarak birbirine çok benzerler zaten.

Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.

Sadece bütçe artabiliyorsa kulaklığı Nova 5 yerine ASUS ROG pelta alabilirsin.

Tamam hocam sağ olun.

Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Fare konusunda yine Mchose ve Scyrox olabilir.
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?

Klavye olarak Mchose ve AKKO markalarının manyetik switchli hotswap özellikli klavyelerinden tavsiye edebilirim.
Fare konusunda yine Mchose ve Scyrox olabilir.
Kulaklık kullanım amacına göre değişir. Fps oyunları odaklı bir şeyi var aklınızda yoksa dizi/film, müzik için mi kullanılacak?
Oyun.

Klavyede kablosuz özelliği var ve Mouse ile beraber Type-A ile bağlanıyor. Sadece Nova 5 Type-C ile bağlanıyor ama onunda zaten TYPE-A'ya dönüştürücüsü içinde geliyor.

Sadece bütçe artabiliyorsa Kulaklığı Nova 5 yerine Asus Rog Pelta alabilirsin.
Bu nasil hocam

Son düzenleme:
Oyun.

Bu nasil hocam
Bana biraz pahalı geldi hocam. 50g ivme 750 ips ve paw 3950 özellikleri dediğim farelerde de mevcut. Sadece mcu bilmiyorum onun da o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. Kötü diyemem ATK kullanmadım bilmiyorum ama mchose ve scyrox çok önerilen ürünler ve şikayet eden birine, sorun dile getiren bir konuya denk gelmedim.

Oyun.

Bu nasil hocam
Buda iyi bir ürün. Ben ne tarz bir ürün kullandığını bilmediğim için her ele uyabilecek bi ürün önerdim.

ATK F1 yerine Waizowl bak bence ama.

Eğer ATK F1 ilgini çektiyse onun yerine bu attığıma bak.

Buda iyi bir ürün. Ben ne tarz bir ürün kullandığını bilmediğim için her ele uyabilecek bi ürün önerdim.

ATK F1 yerine Waizowl bak bence ama.

Eğer ATK F1 ilgini çektiyse onun yerine bu attığıma bak.
ATK F1 baya ilgili mi çekti hocam sadece şeyi sorucam içinden 8k dongle çıkıyor mu ve büyüklüğü çok mu küçük?