10.000-12.000 TL'ye klavye, fare, kulaklık, mouse pad önerisi

ATK F1 baya ilgili mi çekti hocam sadece şeyi sorucam içinden 8k dongle çıkıyor mu ve büyüklüğü çok mu küçük?
Ozaman attığım Waizwol daha çok hoşuna gidecektir. Sekil olarak çok yakınlar ama tasarımı çok daha iyi. 8K dongle ATK F1'in her modelinde çıkmıyor ona sayfadan bak. Waizowl 8KHZ alıcı ile beraber geliyor.

Ozaman attığım Waizwol daha çok hoşuna gidecektir. Sekil olarak çok yakınlar ama tasarımı çok daha iyi. 8K dongle ATK F1'in her modelinde çıkmıyor ona sayfadan bak. Waizowl 8KHZ alıcı ile beraber geliyor.

Böyle yazıyor pro maxte var mi demek bu?

Pro Maxte var evet. Ama dediğim gibi ATK F1 Alacaksan onun yerine Waizwol Cloud al.
Tamam hocam değerlendirecegim. Son olarak tam bilmediğim icin soruyorum kablosuz olarak nasil kullanılıyor bu mouselar ve nasıl şarj ediliyor?

Tamam hocam değerlendirecegim. Son olarak tam bilmediğim icin soruyorum kablosuz olarak nasıl kullanılıyor bu fareler ve nasıl şarj ediliyor?

Kendi içinden kablosuz alıcıları ve kablosu çıkıyor. Alıcıyı kablo ile beraber masaya yakın yere konumlandırıyorsun. Şarj bittiği zamanda istersen alıcıyı sök ve ürünün kablosu ile normal ürün şarj eder gibi şarj et ve kullanmaya devam et veya istersen başka bir kablo tak PC'ye onunla şarj edersin alıcıyı sök tak yapmak istemiyorsan.

Tamam hocam değerlendirecegim. Son olarak tam bilmediğim icin soruyorum kablosuz olarak nasil kullanılıyor bu mouselar ve nasıl şarj ediliyor?

Çok sağ olun hocam.

Hocam kulaklığın sadece beyazı kalmış başka bir kulaklık önerme şansınız var mı 4-5k arası olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…