Hull Diver deri kordon, bu saat tam bir Panerai homage modeli gibi. Spinnaker modelleri arasında Dumas daha iyi gibi görünüyor. Kararsız kaldıysanız SRPD alın. Hangi modeli bu arada? Tek saat üzerinden mi alacaksınız?
Abtsaat 12.950 TL peşin fiyatına 9 taksit sprd55k1 modeli. Spinnaker Dumas 11.700 TL tek çekim (peşin fiyatına taksit yok ve fazla faiz alıyor.) teksaat sitesinden. Bu arada sizce en iyi Dumas rengi hangisi?

Abtsaat 12.950 TL peşin fiyatına 9 taksit sprd55k1 modeli. Spinnaker Dumas 11.700 TL tek çekim (peşin fiyatına taksit yok ve fazla faiz alıyor.) teksaat sitesinden. Bu arada sizce en iyi Dumas rengi hangisi?
Dumas GMT pepsi bezel daha çok hoşuma gidiyor. Diğer modelleri biraz fazla cesur. İyi karar verin, bilemiyorum. Bu arada SRPD55K1 teksaat sayfasında 10.800 lira. Ancak taksit durumunda vade farkı ekliyor.

Dumas GMT pepsi bezel daha çok hoşuma gidiyor. Diğer modelleri biraz fazla cesur. İyi karar verin, bilemiyorum. Bu arada SRPD55K1 teksaat sayfasında 10.800 lira. Ancak taksit durumunda vade farkı ekliyor.

Fiyat baya iyimiş. Teşekkürler. Biraz fazla cesur derken ne demek istediniz? Dumas gmt bütçemi aşıyor, ormal Dumas modelinden ne gibi bi farkı var?

Öncelikle herkese yardımları için çok teşekkür ederim. Haber etmek istedim. Bugün beymen üzerinden teksaat satıcısından peşin fiyatına 4 taksit 11.679 TL'ye (4x2.920) spinnaker dumas modelinin beyaz rengini aldım.

Teşekkürler hocam saat ilk gün 40 saniye ikinci gün 1 dakika bugün 1 dakika 10 saniye geride. Bu değer normal mi? Bide bu saat için deri + silikon + nato kayış öneriniz var mıdır?
Hesaplamanızda hata yoksa eğer sapma değeri normal değil. Saati kilit vidası ile kurmaya çalışmayın, kolunuzda işlemeye devam etsin. İzleyin tekrar, devam ederse şayet firmaya bildirin mutlaka. Deri, silikon muadil kordonlar bulunabilir. Araştırayım, tekrar haberleşiriz.

Hesaplamanızda hata yoksa eğer sapma değeri normal değil. Saati kilit vidası ile kurmaya çalışmayın, kolunuzda işlemeye devam etsin. İzleyin tekrar, devam ederse şayet firmaya bildirin mutlaka. Deri, silikon muadil kordonlar bulunabilir. Araştırayım, tekrar haberleşiriz.
Hocam saati haftada bir kurmak mantıklı değil mi? Neyse biraz daha izleyeyim, sonucu buraya yazarım yine. Kayış önerilerinizi bekliyorum.

Hocam saati haftada bir kurmak mantıklı değil mi? Neyse biraz daha izleyeyim, sonucu buraya yazarım yine. Kayış önerilerinizi bekliyorum.
Hayır saati kurmayı unutun. Saati takmayı bıraktınız ve zemberek tükendi, saat durdu. Bu durumda tekrar hareketlendirmek için maksimum 5 defa kilidi kurun fazlasından kaçının. Aslında sağlıklı olan bileğinizde hareketlendikten sonra ayarlamanızı yapıp devam etmeniz. Çalışan saati tekrar kurma gibi bir hataya düşmeyin lütfen.