Bütçe
10.000-12.000 TL
Samsung olması öncelikse;
Farklılık olsun ancak kalite, 2023'ün amiral cihazlarından birini kullanabileyim derseniz;
Kendime değil, bir yakınıma alıyorum. Kendisi bilmediği markayı kullanmayı pek sevmez.

CMF Phone 1 bakın hocam, tek eksiği NFC özelliği yok. Bu bütçede Samsung önermem şahsen, alacaksanız A26 8GB versiyonu alın.

Akakçe'de en ucuzu gösteriyordu. Kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.
Demek ki doğru göstermiyor. Ayrıca bir ürünü sizin kullanmanız maalesef ki o ürünün tavsiye ederken yeterli bir önerme olmuyor. Yanlış anlamayın ama, kimse telefon alırken Wartz kullanıyormuş, haa o zaman bu telefon alınır demiyor.
Bir telefonu iyi kılan en temel olarak sağlamlığı, yazılım güncellemeleri, özellikle de bu bütçede arayüz hızıdır.

Demek ki doğru göstermiyor. Ayrıca bir ürünü sizin kullanmanız maalesef ki o ürünün tavsiye ederken yeterli bir önerme olmuyor. Yanlış anlamayın ama, kimse telefon alırken Wartz kullanıyormuş, haa o zaman bu telefon alınır demiyor.
Bir telefonu iyi kılan en temel olarak sağlamlığı, yazılım güncellemeleri, özellikle de bu bütçede arayüz hızıdır.
Ben sadece önerdim. İster alır ister almaz. Öneriye ileri gideni de ilk defa görüyorum.