Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000-12.000 TL
Samsung olması öncelikse;
Farklılık olsun ancak kalite, 2023'ün amiral cihazlarından birini kullanabileyim derseniz;
www.epey.com
Farklılık olsun ancak kalite, 2023'ün amiral cihazlarından birini kullanabileyim derseniz;
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
- Makaleler
- 9
Kendime değil, bir yakınıma alıyorum. Kendisi bilmediği markayı kullanmayı pek sevmez.Samsung olması öncelikse;
![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O zaman doğrudan A26 diyelim. Bu bütçede en mantıklı o gözüküyor sadece Samsung olacaksa.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
İyi bir cihaz değil, ayrıca 12.500 lira hiç etmez. Daha uyguna satan da var.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Akakçe'de en ucuzu gösteriyordu. Kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.İyi bir cihaz değil, ayrıca 12.500 lira hiç etmez. Daha uyguna satan da var.
Demek ki doğru göstermiyor. Ayrıca bir ürünü sizin kullanmanız maalesef ki o ürünün tavsiye ederken yeterli bir önerme olmuyor. Yanlış anlamayın ama, kimse telefon alırken Wartz kullanıyormuş, haa o zaman bu telefon alınır demiyor.Akakçe'de en ucuzu gösteriyordu. Kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.
Bir telefonu iyi kılan en temel olarak sağlamlığı, yazılım güncellemeleri, özellikle de bu bütçede arayüz hızıdır.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Ben sadece önerdim. İster alır ister almaz. Öneriye ileri gideni de ilk defa görüyorum.Demek ki doğru göstermiyor. Ayrıca bir ürünü sizin kullanmanız maalesef ki o ürünün tavsiye ederken yeterli bir önerme olmuyor. Yanlış anlamayın ama, kimse telefon alırken Wartz kullanıyormuş, haa o zaman bu telefon alınır demiyor.
Bir telefonu iyi kılan en temel olarak sağlamlığı, yazılım güncellemeleri, özellikle de bu bütçede arayüz hızıdır.