alitoprak55

Uzman
Merhaba benim Huawei P30 Lite'ım vardı. Fakat kırıldı, bunun için Türk Telekom'dan ürün alacağım. Taksit yapacağım buyüzden Türk Telekom olması şart.
Bu attığım sitede 10-13 k arasında eski telefonumdan iyi olan en iyisini arasından seçip söyleyebilir misiniz? Genelde Instagram'da takılıp ara sıra oyun oynuyordum.

bu arada maximum 13k olacak.

Samsung Galaxy A16.

Merhaba benim Huawei P30 Lite'ım vardı. Fakat kırıldı, bunun için Türk Telekom'dan ürün alacağım. Taksit yapacağım buyüzden Türk Telekom olması şart.
Bu attığım sitede 10-13 k arasında eski telefonumdan iyi olan en iyisini arasından seçip söyleyebilir misiniz? Genelde Instagram'da takılıp ara sıra oyun oynuyordum.

bu arada maximum 13k olacak.
Hocam o fiyata alacağın telefondan çok hayır gelmez. Ama aralarından Samsung A16'yı alırım.

Samsung Galaxy a16.

Hocam o fiyata alacağın telefondan çok hayır gelmez. Ama aralarından Samsung A16'yı alırım.

Hocam çok bir beklentim yok telefondan. Eski telefonumdan iyi olsun yeter. A16 iyi midir üzer mi?

+ olarak ürün stokta yokmuş. başka ürün önerir misiniz ?

500 TL artmaz mı bütçeniz? Veya başka bir nedenden dolayı mı 13K'lık bir sınır mevcut?

A 25'e baktım, oyun performansı olarak çok iyi olduğu söylenmiyor.

A36 alacağım. Evet 12 ay taksit ile 25k ya denk geliyor. Fakat yapacak bir şey yok :)

Son düzenleme: