27" G65B 11.000 civarına satılıyor ki zaten.Anladım hocam. Vallahi aklımda olan bir modeldi alırsam üzülmem. Peşindeyim.
Tamamdır hocam sağ olasın deneyimlerini bekliyorum.
@BerkayZ87 hocam son bir şey sorayım G65B'yi 11 civarına düşünce almak isterim ama şu an 13 civarında düşmezse Philips ile aralarında 2K'lık değecek fark var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000-15.000 TL
Yasin Alemdağ
Yetkin
Şu an 13K civarında yanlış bakmıyorsam.
Öğrenci indirimi ile 11300'e alınıyor hocam bilginiz olsun.
Öğrencilik hayatım biteli çok oldu hocam
SunseTTime
Uzman
Hocam R6 için hem 27inç 2K hem de 24.5 inç 1080p denedim, şahsi fikrim 27inç rekabetçi için fazla büyük. Ancak siz hikayeli oyun da oynuyormuşsunuz bu noktada 2K daha mantıklı olabilir.
xLeomessi
Becerikli
Şu an 13K civarında yanlış bakmıyorsam.
Öğrencilik hayatım biteli çok oldu hocam.
Çevrenizde yok mu hocam? Ben öyle yapmıştım.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Yeğenlerimin 2'si de okuyor ama her öğrenciye oluyor mu? Yoksa üniversite lise gibi ayrımı var mı?
Hocam R6 için hem 27inç 2K hem de 24.5 inç 1080p denedim, şahsi fikrim 27inç rekabetçi için fazla büyük. Ancak siz hikayeli oyun da oynuyormuşsunuz bu noktada 2K daha mantıklı olabilir.
Hard rekabetim yok hocam önceden 27 kullanıyordum sonra 24'e düştüm işte rekabetçi için daha iyi falan dediler ama 2 yıl geçirmeme rağmen ufaklığına alışamadım. Uzun yıllardır 27 kullanıyorum artık göz aşinalığım var yani 1080p gibi oynuyorum sanırım. Şu an plat ligindeyim ki çok da üstüne düşmüyorum
- Makaleler
- 50
@Yasin Alemdağ, bu arada sansimi denerim dersen Koorui G2421V onerebilirim. 2K, 180 Hz, IPS ve 24" bir model. Fiyati da 7.000 TL civari. Incelemesi yok ama kotu bir model olacagini sanmiyorum. Tabii goruntu kalitesi olarak G65B'nin yanindan gecemez ama neredeyse yari fiyatina 2K rekabetci deneyimi sunuyor 24" boyutuyla.
Yasin Alemdağ
Yetkin
@Yasin Alemdağ, bu arada sansimi denerim dersen Koorui G2421V onerebilirim. 2K, 180 Hz, IPS ve 24" bir model. Fiyati da 7.000 TL civari. Incelemesi yok ama kotu bir model olacagini sanmiyorum. Tabii goruntu kalitesi olarak G65B'nin yanindan gecemez ama neredeyse yari fiyatina 2K rekabetci deneyimi sunuyor 24" boyutuyla.
Hocam şu an kullandığım dediğinizden daha iyidir diye düşünüyorum. Bir de 4K ya da OLED seviyesine çıkamıyorum en azından Hz olarak yükseleyim diyorum.
Tabii şunda da çok emin değilim 170'den 260 270 280 Hz seviyelerine çıkarsam farkı anlar mıyım?
- Makaleler
- 50
@Yasin Alemdağ, anlarsin.
xLeomessi
Becerikli
Yeğenlerimin 2'si de okuyor ama her öğrenciye oluyor mu? Yoksa üniversite lise gibi ayrımı var mı?
Hard rekabetim yok hocam önceden 27 kullanıyordum sonra 24'e düştüm işte rekabetçi için daha iyi falan dediler ama 2 yıl geçirmeme rağmen ufaklığına alışamadım. Uzun yıllardır 27 kullanıyorum artık göz aşinalığım var yani 1080p gibi oynuyorum sanırım. Şu an plat ligindeyim ki çok da üstüne düşmüyorum.
e-Devlet'ten öğrenci belgesi alabiliyor olması yeterli hocam. Dün ben konu açtım G65b 6K bandına alınabiliyor diye, maalesef konumu onaylamadılar. Keşke size özelden yazsaydım:/
Yasin Alemdağ
Yetkin
e-Devlet'ten öğrenci belgesi alabiliyor olması yeterli hocam. Dün ben konu açtım G65b 6K bandına alınabiliyor diye, maalesef konumu onaylamadılar. Keşke size özelden yazsaydım:/
Olsun hocam sıkıntı yok ya düşünmen yeter sağ olasın.
O zaman ben G65B kovalamaya koyulayım. Bir de bu öğrenci indirim muhabbetini bir araştırayım.