Bütçe
10.000-15.000 TL
Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar merhaba,

SteelSeries'in Sonar'indan biktigim icin ve kablosuz kulakliklarin surekli sorun cikardigini deneyimledigim icin yeni kulaklık, mikrofon ve ses karti ariyorum. Bütçem 10.000-15.000 TL arasi. Genellikle keyfine oyun oynayip dizi film ve muzik dinliyorum.

Bana gore referans kulaklik olarak bu 599 SE'yi al.

Ses karti olarak Topping'in bu modeli ovuluyor.

Mikrofon tavsiyem yok. Daha bilgili birisi oneri yapabilir. Butceyi biraz asti ama bu ikisinin uyumunun mukemmel olacagina eminim.
Hocam simdi bunlarin kurulumu nasil oluyor? Ayrica ekolayzir ayari vs yapmam gerekli mi o konular hakkinda lutfen bilgi verirmisiniz?

Eyvallah hocam.

Hocam simdi bunlarin kurulumu nasil oluyor? Ayrica ekolayzir ayari vs yapmam gerekli mi o konular hakkinda lutfen bilgi verir misiniz?
Ses kartini PC'ye bagliyorsun. Ardindan kulakligi ses kartina bagliyorsun. Bu programla ekolayzer yapabilirsin.

Bu video'yuda izle derim.

Ses kartini PC'ye bagliyorsun. Ardindan kulakligi ses kartina bagliyorsun. Bu programla ekolayzer yapabilirsin.

Bu video'yuda izle derim.

Tesekkur ettim hocam. Video gozumu cok korkuttu ama :D.

Focusrite scarlett solo oneririm ses karti olarak, kulaklik olarak da yanina referans bir kulaklik koyabilirsin. Uygun fiyatli olarak kulaklik icin Superlux hd 681 onerebilirim ama biraz daha butce varsa akg kulakliklara bakabilirsin.