HDR olmak zorunda değil ya sadece bir eleştiri olarak söylemiştim. HDR400'ün sadece "pazarlama" için yazıldığını duydum. Ayrıca 1080P'de 320Hz çok kullanmam gibi. Dual mod güzel ama benim kullanım amacım için biraz gereksiz kalıyor. Birincil amacım tasarım ve kod, ayrıca casual gaming.
Yani hikayeli oyunlarda neden 320Hz'e ihtiyacın olsunki? Rekabetçi değil sonuçta. CS2 Valorant gibi oyunlar arada oynarım diyorsan 320Hz moduna alabilirsin, keza alabileceğin o fiyat skalasındaki en iyi monitör senin isteklerine göre, ekstra olarak da KVM var yani çift PC kullanıyorsan atıyorum laptop ya da PS5 monitörde 3 4 tane USB girişi var bir daha klavye fare çıkartıp takmana gerek yok tek geçişte hepsini yönlendiriyor. Kontrast ayarı ortalama ipslere göre daha iyi. Hem Gigabyte olduğu için ileride OLED'e geçerken elden çıkarması kolay olur bilindik marka.
Ve bu arada ben ilk defa 27 inçte 4K gördüm inanılmaz bir şey, CS2 de ayarları fulleyip anubis haritasında skin inceledim 2 saat falan baka kaldım çok detaylı ve güzel, siyah renk eski IPS monitörüme göre bayağı bir farklı gündüz gözüyle siyah OLED gibi geldi, gece gene fark ediyorum.
HDR olmak zorunda değil ya sadece bir eleştiri olarak söylemiştim. HDR400'ün sadece "pazarlama" için yazıldığını duydum. Ayrıca 1080P'de 320Hz çok kullanmam gibi. Dual mod güzel ama benim kullanım amacım için biraz gereksiz kalıyor. Birincil amacım tasarım ve kod, ayrıca casual gaming.
Bende fake olduğunu anladım çünkü çok karanlık yapıyor ekranı kaliteyi arttırmıyor. Hocam keşke OLED'ler 10 15K'den başlasada alsak fakat istediğimiz özellikli OLED'ler 35kdan bahsi açıyor.
Bende fake olduğunu anladım çünkü çok karanlık yapıyor ekranı kaliteyi arttırmıyor. Hocam keşke OLED'ler 10 15K'den başlasada alsak fakat istediğimiz özellikli OLED'ler 35kdan bahsi açıyor.
Geçmişe baktığında samsung dahi sabıkalı, zamanında mini led neo modellere yaptığı (kafadan uydurup yarattığı) sözde hdr2000 sertifikanın bir geçerliliği hükmü yoktu.