10.000-15.000 TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
10.000-15.000 TL

Yani hikayeli oyunlarda neden 320Hz'e ihtiyacın olsunki? Rekabetçi değil sonuçta. CS2 Valorant gibi oyunlar arada oynarım diyorsan 320Hz moduna alabilirsin, keza alabileceğin o fiyat skalasındaki en iyi monitör senin isteklerine göre, ekstra olarak da KVM var yani çift PC kullanıyorsan atıyorum laptop ya da PS5 monitörde 3 4 tane USB girişi var bir daha klavye fare çıkartıp takmana gerek yok tek geçişte hepsini yönlendiriyor. Kontrast ayarı ortalama ipslere göre daha iyi. Hem Gigabyte olduğu için ileride OLED'e geçerken elden çıkarması kolay olur bilindik marka.

Ve bu arada ben ilk defa 27 inçte 4K gördüm inanılmaz bir şey, CS2 de ayarları fulleyip anubis haritasında skin inceledim 2 saat falan baka kaldım çok detaylı ve güzel, siyah renk eski IPS monitörüme göre bayağı bir farklı gündüz gözüyle siyah OLED gibi geldi, gece gene fark ediyorum.

Yani hikayeli oyunlarda neden 320Hz'e ihtiyacın olsunki?
İhtiyacım yok işte hocam. Hani kullanmayacağım özellik boşa gidecekmiş gibi oluyor biraz.

CS2 Valorant gibi oyunlar arada oynarım diyorsan
Yani belki arada arkadaşlarımla girerim ama hiç rekabetçi değilimdir. Genelde hikayeli oynarım.

Teşekkürler öneri için. Sizin tavsiye ettiğiniz monitörü alırım gibi, şu anda ona yakınım yani.

HDR400 demek fake HDR demektir. Gerçek HDR sertifikaları şunlar; HDR1000, HDR1400, trueblackhdr400 ve trueblackhdr500.

Trueblack OLED panellere veriliyor. İncelemeci'ye bakın Fake HDR diye işaretlemiş.

Bende fake olduğunu anladım çünkü çok karanlık yapıyor ekranı kaliteyi arttırmıyor. Hocam keşke OLED'ler 10 15K'den başlasada alsak fakat istediğimiz özellikli OLED'ler 35kdan bahsi açıyor.

Bende fake olduğunu anladım çünkü çok karanlık yapıyor ekranı kaliteyi arttırmıyor. Hocam keşke OLED'ler 10 15K'den başlasada alsak fakat istediğimiz özellikli OLED'ler 35kdan bahsi açıyor.
G5 QD-Oled 20k ve harika olduğuna emin olabilirsin. Mat kaplama olması ve parlaklığın biraz kırpılmış olması dışında görüntü kalitesinde eksisi yok.

Ben 2k olarak demiştim. 4k olarak evet bu fiyatlara çıkmanız gerekiyor.
ilk 4k monitörler 2-3 bin dolardan başlayarak satılıyordu hocam çok iyi hatırlıyorum, oled yavaş yavaş düşer bence

@2254

Sertifikaların bahsi geçince, aklıma fake hdr1000 mimli bu berbat ekran geldi

Sahtekarlık dolandırıcılık üzerine güya 1000 sertifikalı gigabyte fv43u modeli vardı evlere şenlik

Geçmişe baktığında samsung dahi sabıkalı, zamanında mini led neo modellere yaptığı (kafadan uydurup yarattığı) sözde hdr2000 sertifikanın bir geçerliliği hükmü yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…