Bütçe
10000

mniways

Uzman
Genelde FPS oyunları oynayacağımdan 24 inç 1080p yüksek Hz IPS panel bir monitör arıyorum. Genelde ViewSonic XG2431 öneriliyor ancak Amazon yorumlarında birkaç ayın ardından çok sıkıntı yaşayan bir sürü insan var. Bunu monitörü öneren arkadaşlara sorsam da hâlâ cevap alamadım o yüzden bu modeli kafamdan sildim. 10 bin TL civarı bütçem var, önerebileceğiniz bir model var mıdır?

Odyssey G4 önerilebilir ama XG2431 seviyesinde bir strobing performansı beklemeyin.
Bahsettiğim konuyu şu linkten bakarsanız anlarsınız: Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: ViewSonic XG2431 23.8" 0.5MS 240HZ FAST IPS FHD HDMI DP FREESYNC PREMIUM PIVOT YUKSEKLIK AYARI VESA BLUR BUSTER 2.0 SERTİFİKALI GAMING MONITOR
Aynı konu üzerine çok fazla şikayet var.

Sistemim 2K için uygun ancak 27 inch FPS oyunlarında eksi olarak görüldüğünden 1080p almayı düşünüyorum. Hem şu anki monitörüm 24 inch olduğundan yan yana garip dururlar diye düşündüm.

Eskiden 15 inch monitörden 17inch e geçerken "büyük" filan diyorduk sonra 18.5 inch aldım, sonra 21.5 inch ve oradan direkt 27inch e geçtim şu an keşke 31.5inch alsaydım diyorum. Hani bunnda bir sınır var mıdır? Olabilir belki ama bu kesinlikle bence 24inch değil. 27inch te 1080p de kötü durmaz bence.

Bahsettiğim konuyu şu linkten bakarsanız anlarsınız: Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: ViewSonic XG2431 23.8" 0.5MS 240HZ FAST IPS FHD HDMI DP FREESYNC PREMIUM PIVOT YUKSEKLIK AYARI VESA BLUR BUSTER 2.0 SERTİFİKALI GAMING MONITOR
Aynı konu üzerine çok fazla şikayet var.

Sistemim 2K için uygun ancak 27 inch FPS oyunlarında eksi olarak görüldüğünden 1080p almayı düşünüyorum. Hem şu anki monitörüm 24 inch olduğundan yan yana garip dururlar diye düşündüm.

2K 27 inç bir sorun olmaz.

Eskiden 15 inch monitörden 17inch e geçerken "büyük" filan diyorduk sonra 18.5 inch aldım, sonra 21.5 inch ve oradan direkt 27inch e geçtim şu an keşke 31.5inch alsaydım diyorum. Hani bunnda bir sınır var mıdır? Olabilir belki ama bu kesinlikle bence 24inch değil. 27inch te 1080p de kötü durmaz bence.

1080p 27 inchte benim için kötü olur ancak zaten 27 inchte 2K alırım. 1080P'den kastım 24 inch olması.

Zaten bu gidişle daha fazla model bulamazsam 2K 27 inch alabilirim. @150 siz ne düşünüyorsunuz peki 2K 24 inch olarak bu bütçede önerebileceğiniz bir model var mıdır?

Konuşulan şeyler, her monitörde olabilecek; başınıza gelebilecek şeyler.

Zaten bu gidişle daha fazla model bulamazsam 2K 27 inch alabilirim. @Rory the Profound siz ne düşünüyorsunuz peki 2K 24 inch olarak bu bütçede önerebileceğiniz bir model var mıdır?
Gecikme süresi Odyssey G4 ve XG2431'e kıyaslandığında biraz yüksek ancak şu var:

Son düzenleyen: Moderatör: